School

Morgon, jag är hemma från Värmland igen. Ska om tjugo minuter börja rulla mot skolan, fast först möta upp Peter i Gullmarsplan. Ikväll ska jag jobba också "wihu". Men pengar behövs. HEJSVEJ

Min bebis


Med feta älskling, finns ingen bättre.


A little bit

Dagen har varit bra. Sov bort första lektionen därefter kom jag till skolan, hade matte och därefter historia där vi skulle opponera (rätt skrivet?) uppsatser som andra i klassen gjort, jag var inte ett dugg förberedd och ja, det var tydligen värsta överseriösa grejen, men jag tror iallafall jag drog ihop lite bra skit att säga. Därefter hade vi företagsekonomi som var rätt värdelös och sen slutade vi.

Efter skolan så åkte jag och solade med Ellen, mötte därefter Peter ensam och åkte in till stan för att ta en fika eller så, egentligen tänkte vi sätta oss i Humlegården men det började regna lite precis när vi kom fram så vi sket i det. Istället mötte vi även upp  Agnes och gick till Fresco och käkade, Ceasarsallad for the win. You gotta love it! Satt ett gäng greker nära oss också, sjukt roligt att driva sönder dem iallafall.. Efter det åkte jag med Agnes och solade (igen). Nu är jag hemma och ska strax möta Oscar för en promenad och sedan bada. C'ya



Bild på Peter, bara för att(?)


FACERAPED

Emil Rizk den 27 maj kl. 12:31
sandra seriöst det går inte en dag utan att jag tänker på dig!
Jag kan knappt sova på kvällen jag drömmer om dig, snälla ta tillbaks mig!!!!

Dagens facerape.

Så onödigt med skola

iallafall nu de sista veckorna, helt meningslöst. Man gör verkligen inte ett piss, får tillbaka lite prov som man gjort, men annars inget. Hade företagsekonomi nu imorse, fick tillbaka mitt prov, mvg. Det satt fan bra det. Därefter skulle jag ha gympa, men vi skulle ut och springa, och dessutom gick det på tid så det sket jag i och åkte hem. Nu är jag hemma, ska skriva klart min nyhetsredovisning som jag måste få mvg på, annars får jag inte mvg i slutbetyg i samhällskunspap. Ångest. Jag orkar inte plugga, ska laga mat och sätta mig i solen nu istället. C'ya

Godnatt

Ska gå och lägga mig snart, har käkat massvis med chips och druckit läsk och kollat på massa skit på tv, finns verkligen inget bra som gick. Bläddrade mellan canal + filmkanalerna, kollade på typ halva fredagen den 13;e. Men den är fan riktigt äcklig.. Nu ska jag strax dra mig till sängs, ska sova i mammas stoooora dubbelsäng. Sov där igår också, det är bara något med hennes säng som är skönare. Dessutom är jag världens morsgris, min mamma är bäst på jorden och så är det bara. Mamma före allt! :) Godnatt!


Random bild på mig.


Picture


Ja, jag och Agnes dansar då egentligen på bilden.
Vilket kanske inte syns, ser lite smyg-cp ut. Jag står iallafall med min cider och iPod-högtalarna i högsta hugg. Haha. Påminner lite om munspelsmannen med sin lodar-radio. Illa!


Grill-helg(?)

Gårdagen var riktigt lyckad! Hade sjukt trevligt när jag grillade med några av mina närmsta vänner, drack lite och sjöng till bra musik. Däremot blev det lite väl mycket dricka för mig mot slutet, vi mötte några andra kompisar längre bort på Djurgården vid ett tiden typ, skulle vidare på fest då. Men bangade det och åkte hem, dräggig tillsammans med Agnes. Snart ska jag iallafall grilla igen, fast nu med min älskade mamma. Lax står på menyn, bland det bästa jag vet, lätt! Puss på rumpan!


Kids - Mgmt. Love!


ÅÅÅH!

En envis äcklig jävla geting har surrat runt i mitt rum i en timma typ, och jag och min extrema fobi för getingar gör att jag vägrar vistas i mitt rum samtidigt. Slå den med en tidning eller liknande vågar jag fan inte heller göra, jag menar.. Tänk om man missar lite halvt, då blir den as lack och kommer säkert jaga en och shit. Smarta jävlar...
Så jag springer runt i hallen och skriker som fan på min bror att döda den, men nej han spelar dataspel som är så jävla mycket viktigare.. Getingar borde inte få finnas, de gör fan ingen nytta. (Ja, jag vet att dom ollar blommor och skit men fuck that)


Ren ondska...


What to do?

Fredag, riktigt sweet! Jag blir riktigt lycklig av detta väder, varmt som bara den och dessutom är det ju ljust ute, man kan vara ute hur länge som helst typ, det gillas!

Kvällen ska iallafall spenderas med Agnes, Peter, (Andreas&Axel?), vi ska grilla. frågan är bara vart, i Sköndal känns rätt segt, men tanto, skinnis etc. kommer ju alltid polisen till och heller ut allt roligt man  har med sig, och det orkar jag inte direkt... Funderar på Djurgården, hörde att rätt många kompisar ska dit ändå, så det kan alltid vara något. Vi får se..

 Ska göra en pastasallad strax iallafall, sen kör vi!! Fekke. Haha, Nationella i matte idag gick verkligen sjukt bra, riktig lättnad. Nu känns mvg:et säkrat iallafall, alltid skönt att veta. No worries. Nu ska jag ut i solen och steka lite. Puss

Today in school, jag, Anna och Boel.


Sommaren är fan pågång


Fjorre


FJORTIS! Men ja, det var länge sen..
Har precis gått igenom gamla bilder på datorn, därav denna.
Riktigt pinsamt fan, vitt hår och fan lika vita läppar. Vidrigt. :) Puss på den ni!


Italien, 2009(?)


Rom vid spanska trappan..


Förlåt men...

Detta måste vara den fulaste människa jag någonsin sett...


Fredag

Bara för att leka storbloggare så ska man langa fredagens outfit...


Edit: Varför ser man "slampig" ut om man har shorts/klänning & höga stövlar?
Vadå egentligen man borde väl se slampigare ut med klackar eller ballerinaskor till,
man visar ju egentligen upp mer utav kroppen då, right? Men om man kör men höga stövlar
med någon spets tröja som inte har urringning ser det plötsligt modeaktigt ut? Don't get it.
Hade jag haft en urringad tröja till jeansshortsen jag har på bilden hade jag sett billig ut, weird.


Torsdag - ledigt!

Sweet. Sitter alltid fint med ledigt från skolan, speciellt i kombination med värme och sol. Ren lycka. Däremot ska jag egentligen jobba idag, men det blir inte av. Får lov att jobba på lördag istället, men då jobbar iallafall Ida så det ska nog inte vara så farligt.

Det är nog tur att jag hade ledigt idag, i och med att jag blev väckt inatt av en något onykter person som ringer mig och ber om hjälp. Så blev tvungen att vandra iväg och möta honom för att han skulle komma hem. Alltid trevligt att gå på nattpromand 4 på natten och någon som dräggar runt och inte kan gå rakt för ett ögonblick, speciellt när jag är sjukt trött.. Nåväl, lite snäll måste man ju vara.

Nu ska jag få liv i Peter och möta honom och ha en trevlig kväll. Imorgon är det nationella i matte A, tagga till! MVG it is. Hoppas jag iallafall, kommer slakta läraren om jag inte får mvg i matte. Haha. På återseende. Puss!

Summer


Lite färg har jag iallafall, alltid något.
Hemskt när jag tänker på det, fan vad VIT jag egentligen är.


a

Tack alla vänner för en fin föedelsedag, och tack till mamma och pappa för alla fina paket. Nu ska jag åka till skolan. Puss

Abortnej.se

Har varit i stan idag med Boel, handlade lite och åt. Och så när vi var vid t-centralen, sergelstorg så ser vi ett gäng idioter som står med värsta plaggaten där det står "abort är mord" och massa skit och så visade dom massa bilder på hur fostret ser ut typ vid 5-11 veckors ålder osv.. Själv tycker jag att tjejen fan själv ska få bestämma om hon vill ha barn eller inte, men iallafall så jag gick fram till idioterna och frågade någon importkärring om hon tycker att (som exempel) "en tolvårig flicka blir våldtagen av sin pappa och därefter gravid, tycker du då att hon ska tvingas att föda barnet?" Kärringen blir tyst som fan och svamlar sen fram ett ja. Vafan är det för idioti? Blir sjukt sne på sådant. Det är väl fan tjejens eget val, visst killen bör få ha något att säga till om men speciellt inte när man blivit våldtagen. Ibland vill jag bara skjuta sådana idioter... Nu ska jag kolla klart resten på hockeyn, sen duscha och möta Oscar. Hejsvej....


It's been a long time

Wazzzuuup!? Först vill jag bara tacka alla mina fina vänner som kom på min födelsedagsmiddag. Sjukt roligt att så många kunde komma och tack för alla jättefina presenter, hur gulligt som helst!! Om folk sett vissa bilder på facebook så skyller jag på ett jävla kortspel vi körde och alkohol, ingen vidare blandning. Speciellt när folk har kameror, fast roligt var det ändå. :)

 Idag är det iallafall söndag, jag ska åka och sola och det är det enda jag har planerat idag. Kanske drar ut och grillar med lite vänner ikväll, sånt gillas alltid.. Imorgon är det min birthday, yey! Jag har typ inte önskat mig något alls så har inte förväntningar, förutom en digitalkamera. MEn vi får se, roligt att fylla år på en måndag, -.- skola och allt. It sucks... PUSS!

Tidigt tidigt

Godmorgon! Klockan är halv elva och jag är vaken. Känner mig smått stolt sådär. Gårdagen blev inte som planerad, istället för att vara ute och grilla med folk så tog jag det lugnt hemma, pappa kom ändå hem igen så passade på att vara med honom för vi har ju inte setts på ett tag. Typ hälften av alla mina vänner var på fjortisfest igår, eller ja. Läroverksfesten för Östra Real, Norra Real, Södra latin och Kungsholmen. Känner bara jävligt B hela grejen, typ elverket över det hela. Nej fyfan. :) Ikväll ska jag nog träffa min kära Peter och hitta på något trevligt. Vi hörs, puss!

Långhelg = nice!

Sol, ledigt några extra dagar och på jävligt bra humör! Dagen har varit riktigt bra, började med nationella i matte A, väldigt enkelt måste jag säga. Fast jag är lite weird, tyckte MVG-delen var mycket enklare än G-VG delen :s Haha.

 Jaja, efter det åkte jag till Farsta, mötte Sara, Caroline och Dennis och gick runt i centrum där. Min fina bästa vän köpte födelsedagspresenter till mig söt som hon är! Även om jag nu vet vad jag har fått så slog jag in skiten när jag kom hem bara för att få öppna det igen, vilket jag gör när jag ska ha massa vänner här..

Efter det åkte jag hem snabbt, böt om och sen till sjukhuset på kontroll.. Nu är jag hemma igen, färgar min utväxt just nu. Sen ska jag möta Peter, åka och sola och därefter möta Sara, Sandra, Niclas och massa folk för att grilla ute och ha det trevligt. Puss!!!!

Work

Slutade skolan extra tidigt, åkte typ hem direkt, stötte då på Cassandra vid Gullmars och åkte hem med henne. Sen var vi ute och snackade ett tag, riktigt trevligt faktiskt. Nu ska jag jobba, har bråttom! C'ya


Birthday

It's my birthday in a week! YEY! Norges nationaldag dessutom, för de som nu kan tänkas bry sig det minsta. På fredag blir dessutom min födelsedagsmiddag med mina närmsta av, riktigt trevligt hoppas jag det blir. Btw så var jag inte i skolan idag, skulle ha typ orgenteringsprov i en timma som började vid åtta och sen slutade vi för dagen, orkade verkligen inte plus att jag hade galet ont i halsen imorse så fick en liten sovmorgon istället :') Har även hämtat ut mitt legg nu, så Ida ska vi köra snart eller? ;) Hehehe bye lovers



Min förra födelsedagsmiddag:

Jag och Bästavän.

Sofie och Caroline,

Meliha och Maria.


Kristoffer, Oscar och Mark.

Felix och Sebastian.

Jesper och Fredrik.

Det hela slutade iallafall med att jag och Jesper däckade hemma hos Fredrik.


Jag är fan stolt

... över migsjälv. Jag skrivit typ halva(?) min vetenskapliga rapport nu, great succes. Dock tog det mig typ 20 minuter att skriva det, dvs att det suger hästballe. Men jag skiter fullständigt i vad jag får på uppsatsen, kan vi ig av både min historielärare och svenska lärare, får ändå vg i betyg så varför anstänga sig? Jag gör iallafall uppsatsen så de borde vara glada över det. Jag ska kolla på Blood Diamond ikväll, skriver om det i uppsatsen så ska kolla den igen och typ "anteckna" skit, om jag nu orkar. Filmen är iallafall sjukt bra så har ingen emot att se den igen. Nu ska jag äta. C'ya


Fredags


Detta är den enda bilden som får visas.
Kvällen börjde med att direkt när vi kom dit så gick jag och Nathalie ut för att röka, och så kommer Ischten och Jakob ut, klart ska dom skåla så det skvätter ÖVERALLT så jag får fullt med vodka, malibu och vafan det var dom drack i ansiktet och ögonen så jag inte ser ett skit. Nathalie börjar as garva och jag springer runt och försöker hitta toaletten medan jag skriker "my eyes". Haha, efter det var man ju inte det vackraste, mascara i hela ansiktet och jaaa... Men har man inge smink med sig eller så så får man fan bara köra. Inget ska förstöra så jag tvättade av sminket rätt som var överallt ordentligt och körde. FKB! hahaha


Sunnyday

Fast utan sol dåra. Men jag och Peter ska fuska oss till det. Solarium, bra skit. Jag ser ut som jag vet inte vad just nu, som om jag precis återkommit från andra sidan eller något, riktigt jävla blek iallafall. Så om en stund ska jag möta Peter, åka till stan, fika, sola osv. Just nu värmer jag iallafall matrester från gårdagens middag, sjukt gott blev det iallafall. :) Jag kanske borde bli kock typ'? Hööhö.  Nej men nu ska jag bränna lite kalorier och springa upp och ner för trappan i huset några gånger.... not. C'ya

What's for dinner?

Aaaa i brist på annat som rubiknamn så why not? Jag ska laga middag idag, yakiniku. Sjukt gott, var det jag lagade på Oscars 18-års fest till alla, och då var det ju lyckat iallafall. Från det ena till det andra - gårdagen var fan rolig, fick lära känna massa nya sköna människor, kommer tyvärr inte ihåg namnen på dem sådär dagen efter men jag hoppas jag hittar dem på facebook eller något på nått sätt.

Allt var fan lyckat igår förutom att Rebecka blev inlåst jättefull på toaletten och däckade tillslut där och ingen fick upp dörren eller tag på henne överhuvudtagen, lite smått panikartat. Mötte iallafall min otroligt berusade bror i Gullmars någon gång runt tre och åkte hem och somnade typ dirkt. That's that. Jag tog inte bilder under kvällen för min digitalkamera är ju trasig men vem vet, något kanske kommer upp på facebook ändå. I hope not...  Nu måste jag gå till Hemköp och handla semsamolja. Bara Oscar följer med mig så... :) Puss!

Dagens

Dagens humör: Frusen som fan.
Dagens mående: Tjock och lycklig?
Dagens borde: Vara sol utomhus!
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Jeans, tunika.
Dagens planer:
Fest.
Dagens materiella vill ha: En riktigt jävla snygg kille.
Dagens längtan: Dimman.
Dagens fundering: Jag kanske borde plugga.
Dagens beroende: Massvis med tjocktröjor på mig.
Dagens tråkigaste: Jag är trött.

Tagga till!

Dagen har varit skön som fan, hade egentligen inte tänkt komma till skolan, i och med att svenskan var iställd, då återstår bara administration 8:00 på morgonen och spanska klockan 12. Orka värsta håltimman och börja så tidigt, dessutom är spanskan bara 50 minuter. Men ja, på något vis så kom jag ändå till skolan till spanska, duktiga jag.

Därefter så åkte jag hem lite snabbt, böt om och mötte sen Sara hemma hos henne. Efter det gick vi ut, mötte Carro och åkte till Farsta centrum och jag skaffade två nya tröjjor. Nu fixar jag mig lite, byter om osv.. Ska ta någon drink hemma strax och sen rulla och möta Nathalie och åka på inflyttningsfest hos Sofia, hoppas på en riktigt trevlig kväll. Peace out!


Jag och liten bästavän igår.


Får behålla mitt betyg i spanska

Sweet. Kommer inte bli sänkt från vg!!! Fick tillbaka skriftliga nationella och hörförståelsen från nationella. Var fan hundra på att jag skulle få ig på båda, det gick verkligen åt helvete. Sen får jag vg? Vad är grejjen? Läraren måste ju vart hög eller något när dom rättade, men det är bara att boka och buga, fan vad nice! Detta betyder att jag inte kommer gå ut med ett enda g från ettan, alltid något iallafall, även om jag inte har så värst bra betyg. Kommer även att få mvg på mitt företagsekonomi prov, det är jag nästan hundra på också, det gick sjukt bra på provet igår, men det återstår att se. Best wishes.

Boel är utvecklingsstörd

I'm at Boels house. Vi snackar om allt som händer just nu och kedjeröker oss mot en snabbare död. Dessutom är Hells kitchen på tv, av någon anledning är jag besatt. Men whatever, jag skriver bara för att skriva just nu. Öhm jaaaaa. Citat från Boel vad hon tycker jag ska skriva "Jag känner såhär att jag och Boel ska ha åsneknull och ingen kan stoppa oss, inte Ida, inte Ellen och inte heller Mai. VIP MANNEN ÅSNA IN YOUR ASS!" Ja, som ni ser så är Boel a bit special. Inte hennes fel att hon blev slagen av sin hund som liten. Bye

BORING!

År 2009 så..

Vad hade du för hårfärg - Blond fram till Augusti sen brun.
Hur lång var du – Som nu, 173 typ.
Vem var du kär i - Oscar!
Hade du nån pojk-/flickvän – 6-7 månader.
Vad brukade du göra på fritiden – Vara med Oscar mestadels.
Vilka umgicks du med – Alla mina vanliga vänner?
Var allt bättre då – Det känns lika bra nu.
Skulle du vilja gå tillbaks dit – Don't know.
Har du förändrats – Lite kanske.

Nu:
Vad har du för hårfärg – Brunt
Hur lång är du? – 173 cm.
Vem är du kär i – Ingen.
Har du nån pojk-,/flickvän - Nej.
Vad brukar du göra på fritiden – Vara med vänner.
Vilka umgås du med – Mina älskade vänner.               
Hur ser du ut? – Trött och osminkad just nu.

Har du:
Kysst någon – Ja
Sovit brevid någon med samma kön – Ja
Sovit brevid nån med motsatt kön – Ja
Slagit ner nån – Ja
Ljugit för en bra vän – Ja
Svikit någon – Ja..

Vem:
Skrev du senast till på msn – Ingen aning.
Kramade du senast – Ida tror jag.
Sov du hos senast – Hemma
Vill du vara just nu - Full
Ringde dig senast – Boel ringde mig.

Vad:
Drack du senast – Vatten.
Köpte du senast – Cigg.
Gjorde du igår – Var i skolan.
Ska du göra imorn – HA prov i skolan.
Vill du göra just nu – Äta sushi, vara med vänner och ha roligt.
Åt du senast – Glass!
Är närmast dig som är rosa – Någon ful lådsak.

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – Antagligen.
Nån har sårat dig så du börjat gråta – Ja.

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – Om jag har..
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – Tyvärr..
Jag har smugit ut utan lov - Haha ja.
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – Förut ja.
Jag har en hemlighet som ingen vet om – Jo det skulle man kunna säga.
Jag har fuskat i ett spel – Hur tror du annars jag vinner?
Jag har struntat i ett prov – Jaaaoo

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – Inte avsiktligt?
Jag har druckit alkohol – Ja.
Jag har tagit medecier mot drepression – Nej.
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – Yes.
Jag har vaknat gråtande – Ja.
Jag har somnat gråtande – Ja.

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - Vem gör inte det?
Jag har sett någon dö - NEj.
Någon du har känt som nyligen som dött - Ja..


Rollercoaster

Dagen har verkligen varit en berg&dal bana. Började med att jag och Boel vaknade klockan 06:00 av första väckarklockan, OM vi var trötta då.. Men vi drog oss upp, fixade oss och åkte till skolan så vi var där 20 minuter innan vi började (vilket jag sen kom på kunde varit 20 minuters extra sovtid menmen) vi var iallafall tid till nationella som gick superbra! Det var ju sjukt lätt så där tror jag fan på mvg, sweet.

Efter det gick det ner igen, utan att nämna namn eller något så har något jättetråkigt hänt verkligen fel människa. Varför är det alltid så att det är de snällaste och mest oskylda som drabbas av jobbiga saker? Men jag finns här för dig hjärtat, always!

 Därefter åt vi lunch, ganska glatt ändå. Sen gick det ner långt jävla ner i helvetet. Bråk, diskussioner och gud vet vad hela dagen. Var tvungen att stoppa tjaffset och snabbt gå till min historielärare för att han ville prata med mig, fick tydligen rätt bra betyg på mitt prov så jag är fan jättenöjd. (med tanke på att det historia dåra) Därefter när jag kommer ut glad så börjar det igen, folk gråter, folk hatar och aa... Jobbigt. Min mobil har ringt ständigt idag, alla ska prata om vad enligt dem är sanningen och blablabla. Blir bara lite mycket ibland, känns jobbigt att stå i mitten av alla och typ bli tvungen att välja sida. Jag håller bara tummarna för det bästa!

nu tänkte jag iallafall trösta mig själv med en stor kopp chai latte och Ugly Betty, därefter mitt älskade Desperate Housewives, innan jag ska sova dåra. Godnatt


This is my day. Runt upp och ner och jävligt invecklat.


I've got trouble


I've got trouble trouble trouble always knocking on my door.


Sleepover

Boel is on her way here. Kan bli en riktigt mysig kväll, blir fylld med skratt, snack, godis (choklad!!!), filmer, onödigt överflödigt rökande var femte minut osv... Fan det blir en bra måndagskväll! Imorgon taggar vi till inför nationella prov i engelska klockan 8:00 på morgonen, fan vad roooligt! Nu ska jag ut och möta min fruga. C'ya


Me unt Boooel, sexy motherfuckers!!!


BLÄ

Sitter i telefon med Ida just nu, snackar lite om vad som försegår i våra liv just nu. Och det slog oss båda hur jävla mycket skenet kan bedra. Hur en person man verkligen litat 100 % på kan visa sig vara så otroligt falsk. Att stå och ljuga en av sina närmsta vänner rakt upp i ansiktet, neka saker man sagt/gjort, skulla på andra och hitta på lögner för att få sig själv att verka bättre är bland det vidrigaste jag vet. Usch jag är riktigt äcklad just nu. Du är inte den jag trodde du var....

Min helg

Jag har haft en riktigt bra Valborg. Orkar inte skriva vad jag gjorde, men middagen/förfesten hos mig var iallafall jävligt lyckad. Vi var väl närmre 30 personer iallafall. Gårdagens bajen-match gick ju inte lika bra, förlust med 3-2 men det vi tar igen detta!!

Därefter åkte jag hem med min farbror plus resten av släkten på pappas sida, åt middag här och (till min förvånan) fick jag presenter redan nu, jag fyller ju först år om typ två veckor, men min farbror och fasters familj gav mig iallafall pengar och några par all star skor, sweet! Nu ska jag ut och möta Peter och Agnes för en liten pratstund och sådär, därefter blir det hem och kolla Avatar som jag och mamma köpte igår, har ju inte sett den än så det är ett måste! C'ya


Dessa par fick jag:


Here we go


Båstad förra året. Jag trodde jag var snyggast på jorden. HAHA
I år ska det fan bli Båstad med tjejerna, vi ska få det hela spikat!!!


Fem saker med killar som jag dör för.

1. En fräsch kropp! Jag klarar inte av personer som har finnar över hela kroppen, de flesta i min klass vet mitt skräckexempel på hur illa somligas kroppar kan vara. Att ha finnar över hela ryggen och tillochmed magen är fan inte snyggt. Lagom solbränd, lagom tränad, inte lukta svett och inte ha finnar överallt är väl inte för mycket att be om? Man behöver inte ha värsta slitz kroppen direkt.

2. Mulatter. Mulatter med gröna/blå ögon. Jag faller pladask. Man drunknar i ögonen. Give me

3. Lite "badboy" stilen, kanske inte den killen jag blir tillsammans med eller så, men fan den killen men spanar in och som gör mig knäsvag. Inte en pojke som sitter hemma och håller mamma i handen på helgerna eller alltid sitter framför datorn, ha ett liv och ha fritidintressen förfan.

4. Ärlighet. Att inte snacka skit bakom andras ryggar, att stå för vad man tycker, att inte såra sin tjej med massa lögner osv, utan helt enkelt att alltid vara ärligt. Något som alla tjejer uppskattar.

5. Skäggstubb och mörkröst. Oh jag tror jag dör. Det finns inget sexigare än skäggstubb, och en mörkröst är ett måste. Speciellt i och med att jag har världens manligaste röst, kan fan inte ha en kille som låter kvinnligare än vad jag gör. Nejnej killar som låter som om dem fortfarande går i 1;an är inge för mig...

RSS 2.0