Nyårsafton

Sitter hemma hos min moster med en baguettemacka och ett glas mjölk. Ska packa väskan med sprit, kläder, kondomer och cigg strax och springa ;-) Haha. Nej men ikväll kommer bli en förjävla bra kväll. Och vid tolvslaget fyller Sara 18, detta skall firas! Jag ska strax knäppa min första cider och röra på mig för en hummermiddag hos Maria! Pyss

Estocolmo

I'm alive! Är hos Peter just i detta nu och sover här inatt, precis som jag gjorde igårnatt. Nu ska jag bege mig till tunnelbanan (ni i Värmland, det är ungefär som ett tåg, jättecoolt!) haha. Stan kallar på mig och likaså alkoholen. Håller tummarna för en bra kväll! Peace

Det är ju fan inte billigt

Hur fan kan en hund kosta 28.000? Haha stackars pappa som lovat mig att köpa en mops.

Dagens inköp

Två flanellskjortor, 1200 :-

Spetsbody, sjukt snygg under kavaj. 199;-

Blus 149:-

Kappa 899:-

Jeans 799:-

Diverse smink, hårprodukter och en ny viktor & rolf flowerbomb parfym.

Fotade inte mina nya tights för alla vet väl hur vanliga svarta tights ser ut? Min tredje nya blus ligger nerpackad längst ner i stockholms-resväskan så orkade inte rota upp den heller. Jaja, dags att sova. Puss!


Helt slut

Fyfan vad mina ben värker, jag är helt slut! Gick upp vid åtta idag, ställde mig och bakade mjuk pepparkaka då eftersom vi skulle fika med släkten sen direkt efter att vi kommit hem från Örebro och shoppingen. Åkte sen hemifrån med bilen vid halv tio, hämtade upp min kusin och sen var det raka spåret till Marieberg och 6 timmars shopping, och tro mig det tog på krafterna!

Jag måste dock säga att jag fick med mig en hel del fina grejer, mina pengar rök snabbt som fan. Det är ju typ bara fula kläder i storlek xl som reas ut och det vill man ju inte ha så det är ju egentligen ingen vits med att gå på mellandagsrean det är bara förjävliga köer och proppat med folk. Nej men vad jag klagar..

Köpte iallafall en ny marinblå kappa, jeans, två skjortor, massa smink, två blusar, tights, ringar, armband och hårprodukter. Är jävligt nöjd med köpet. Nu ska jag unna mig med en fruktsallad och en långpromenad. Puss


Filmdags!

Imorgon ska jag upp tidigt för en heldags shopping och fikande i Örebro med familjen + kusin och moster. Blir därför en hemmakväll ikväll, hade väl några få planer på att möta Miranda och Josefine eller Caroline och Lowisa men jag hade ingen ork så det blir film istället. Snabba cash står på tur, har ju inte sett den än så kände att det var dags nu. Peace mannen.


25 december

Idag har jag gjort absolut så lite som möjligt. Började morgonen med en rejäl frukost med familjen, sen blev det långpromenad i skogen med mamma, moster och mosters hund. Blev sen upphämtad av pappa och storebror som körde mig (sliten som jag såg ut) till elgiganten där vi handlade lite. Pappa köpte en ny tv till vardagsrummet medan jag köpte mig en epilator, såklart var det ingen jävla mellandagsrea på den så den gick ju på 899;- men jävlar vad lena ens ben blir efter! Nu får vi se hur länge det håller...

Give me

Pappa håller på att söka på nätet för att hitta en uppfödare till hunden jag utlovats! Ska få hunden runt börjar av sommarlovet och det ska bli en mops. Gäller bar att hitta en bra uppfödare och tjinga en hund. Gud så jag längtar :-)

Så jävla söt!


I'm obsessed

Jag är besatt.
Jay Smith är har jordens mest underbara röst. Kärlek!
Min bror träffade tydligen honom när han var ute på krogen
dan före julafton i Stockholm, respekt haha.










Julklapp från käre broder

Haha först rimmet och sen öppnar jag paketer som innehåller vin och en jävla massa olika cidersorter samt cigaretter. Min bror känner mig nog bäst i familjen trots att vi inte bor tillsammans längre ;-) Nu behöver jag iallafall inte oroa  mig inför nyår, allt är fixat!

Tack för den, tro mig det behövdes!

(Min älskade kissekatt verkade intresserad av alkoholen)


Julklappar

Tänkte lägga in bild på mina julklappar jag fått än så länge... Tyvärr så blir det ju minder eftersom jag inte får från min faster/farbror pga att vi inter hinner byta presenter, dom är ju i västindien och har det underbart!

Haha jättegullig halsduk med renar på.

Sjukt snygg kavaj från Filippa K



Söt blus med tillhörande skärp från h&m.


Miltärgrän kavaj med tillhörande skärp från h&m.


Briney Spears Fantasy parfym och lotion.


Armband i vitt guld och olika material från något märke(?)
Man samlar på unika berlocker i vitt guld med diamanter och olika stenar i och sånt.


Militärgrön väska den också från h&m.


Fick även några tusen att spendera på mera kläder, ska lätt bege mig ut på mellandagsrean och kolla om jag fyndar något, brukar dock aldrig göra det. Men jag håller tummarna! Annars lär jag ju ändå hitta en hel del fina grejer för pengarna. (y)

Tomten är far till alla barnen

Så jävla bra film! Myser med familjen + moster och älskar livet just nu! Helt grymma julklappar var det också, dock måste jag säga att själva julstämningen är det bästa av allt med julafton. Åh jag är världens lyckligaste just nu. Bilder på julklapparna kommer sen, nu ska jag mysa vidare.. Puss


Hjärtat mitt

Ville bara hälsa dig Caroline att jag alltid ställer upp för dig och du kan alltid komma till mig, jag kommer oavsett vad att stå här med öppna armar!

*längtar*

Nu har jag besämt mig, eller jag är iallafall nästan helt säker på att jag åker till Stockholm nu på måndag. Jag saknar alla mina vänner något otroligt, känns så sjukt att gå från att prata med alla dagligen till vadå? Att få några "jag saknar dig" sms om dagen typ?

Nej det blir väl en tio dagar i Stockholm nu, firar antagligen nyår där också, lär ju vara lite roligare än här ändå. Har dock inte kvar huset längre så blir att bo lite hos alla mina vänner, småslitet men det ska nog fungera! Längtar som fan!

Jag och världens underbaraste kille och kompis!

Jag och Sara

Ellen och jag

Milenna, Boel och jag.

Jag och Marlie älskade vän!

Jag och bästa vän

Finns så många jag vill och måste träffa. Orkar inte lägga upp bilder på halva Stockholm liksom, men snart är jag tillbaka på mitt riktiga hemmaplan igen!


Hinder - Better than me

I told myself I won't miss you
But I remembered what it feels like beside you


Oh god I think I'm falling



.

Har tänt ljus överallt i huset och sitter och håller tummarna under bingo-dragningen för att jag ska vinna något. Tröst-äter godis också eftersom jag vet att jag inte kommer vinna något. Mysigt ändå att sitta där med mamma och prata om vad man skulle göra för 3 miljoner extra i fickan, skulle ju inte sitta fel. Nu fortsätter programmet, over and out!

Förberedelser

Vad har jag hunnit med idag? Jag har varit på en herrejävlans massa affärer runt om i hela karlskoga, jag har gjort knäck, tillagat mina revben inför imorgon, lekt med glasyr på pepperkakor, gjort janssonsfrestelse (vidrigt), slagit in lite fler julklappar och även julpyntat lite.

Nu ska jag laga middag till familjen och sen ska vi kolla på bingolotto - uppesittarkväll? Haha har köpt bingolotter och hela köret. Nu jävlar här ska vinnas miljoner! Vi hörs när jag är rik. Puss

Börjar iallafall bli lite paket under granen


Innerboende

Sovdags! Carro is still here och har bott här sen i måndags(?). Imorgon förvinner dock min fina vän och ersättsa av min moster och storebror, helt okej utbyte iallafall. Morgondagen kommer bestå av en hel del, julhandla det sista, baka, göra knäck, laga mat och julpynta. Nu ska jag hoppa ner i sängen med mitt tjackluder. So long!

HAHAHAHA


Sexuellt-handikappade

Sitter framför datorn med Caroline (Busken Bastun Sängen) Melander och har precis färgat mitt hår, eller ja utväxten iallafall. Black is the shit typ... Ja vad har kvällen bjudit på då? Carro har förfrusit sina händer typ, nu blir det bara avsugning grabbar! Jag har råkat hälla varmchoklad över hela migsjälv, min mobil, skrivbordet och golvet, fan så roligt. Har typ bränt fittan nu så det blir bara bakifrån nu killar! Hahahah. Nu ska vi in på existenz så vi får något gött att drömma om innan vi går och lägger oss. Peace!


21 december

Jag är en duktig tjej just nu. Har precis skrivit färdigt min projekt- och företaganderapport och skrivit ut min dadaism-analys som jag ska lämna in strax. Känner fan lite stolthet just nu :') Skolan har annars varit bra, tog min en extra sovmorgon och efter det var man ju fit for fight, haha. Var bästival i skolan också, där fick man sig allt ett skratt. Nu sitter jag i biblioteket med Caroline och ska strax gå och möta min käre mor för att köpa julklappar till pappa. That's all. Puss!

Over and over again

Jag är på galet bra humör! Har shoppat med mamma i Örebro idag och fick med mig en hel del fina julklappar till mig själv. Fan vad shopping verkligen kan höja ens humör något otroligt. Förövrigt så har dagen väl varit helt okej, inget speciellt att tillägga. Var med Miranda och Josefine i Örebro och käkade och lite så innan jag träffade mamma.

Här hemma så har jag slagit in julklappar så nu har vi en rätt stor hög under granen som bara ligger där och väntar på att jag ska öppna dem! Fyra dagar kvar, två dagar kvar till jullov. Imorgon blir det en rätt lugn skoldag och bästival, om man nu orkar sig dit. Ska annars färga håret, möblera i min hall, göra knäck och lite så under morgondagen. Nu ska jag tvätta av sminket och sova, något fruktansvärt trött är vad jag är.. Fred!

Låt som spelades på spotifylistan nyss...


Confused

Jag har allderles för mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud för mitt eget bästa. Det är det värsta jag vet när man har för mycket att tänka på, går inte att få ur tankarna ur huvudet. Allt snurrar runt och jag kan inte stanna det. Man ligger vaken på natten, det är omöjligt att sova för allt bara går runt och runt. Jag hatar att inte ha koll på mig själv och mina egna tankar, att inte veta vad jag vill eller vad jag ska göra. Det finns så mycket jag vill berätta, så mycket jag bara vill få ut. Men ingen vet,  ingen kommer någonsin förstå. Jag hoppas detta slutar snart.


Hahaha


Uttråkad

När strulade du senast med någon? Inatt

Vad han bra? Nej brutalt värdelös.

Har du pojkvän/flickvän? Nej.

Hur långt var ditt senaste förhållande? 7 månader.

Hur många gånger har du varit kär? 2.

Är du kär? Nej.

När hade du senast sex? I juni.

Hur tidigt stiger du upp? Beror helt på.

Vem/vilka vet mest om dig? Agnes och Peter.

Gillar du att slåss? Haha japp.

När slogs du senast? Senast i Stockholm hehe

Vad ska du göra ikväll? Äta lussebullar och kolla film.

När var du senast full? Inatt.

Hur ofta är du full? Öh i snitt en gång / helg typ.

Har du utländska föräldrar? Njae...

Är dina föräldrar skilda? Nej

Var har du ont? I min tå, fick en glasbit i den inatt.. :(

När har du haft som ondast någonsin i ditt liv? Svår fråga.

Är du bra på att sjunga? Nej haha.

Vem kramade du senast? Någon inatt, minns inte vem det var sist.

Vad längtar du till? Julafton, sommarlovet, LARS-ÅKE!

Vad heter dina husdjur? Teddy och Cindy.

Hut många husdjur har du? 2 stycken.

Vad hatar du mest? Folk som ljuger och sviker.

Har du körkort? Nej

Favoritgodis? Hmm, choklad och pimpim.

Favoritmat? Utan tvekan sushi.

Morgon- eller nattmänniska? Varken eller, jag somnar oftast tidigt och sover helst jävligt länge.

Sparare eller slösare? Slösare..

Har du några homosexuella vänner? Hade snarare...

Bio eller promenad? Oj, nej bio tror jag.

Cola, pepsi eller julmust? Julmust for the win!

Godis eller grönsaker? Är det körsbärstomater så lätt det!

Är du kittlig? Japp.

Rädd för insekter? Getingar!!!

Vad är det värsta som skulle kunna hända dig? Vakna i ett rum fyllt av getingar

Anser du att du är stark? Nej :-(

 


Världens konstigaste fest


Här har ni några av de bilder jag tog igår. Måste verkligen säga att detta var den sjukaste fest jag någonsin varit på. Allt som kan hända på en fest hände i princip. Det spyddes, strippades, knullades, bråkades, slogs, dansades, strippades, däckades och en hel del till. Jag hade dock däckat när en stor del av detta hände men när jag vaknade vid sex imorse så var det fortfarande hej vilt överallt. Kom hem någon gång vid ett idag och har bara legat hemma och kollat film... Nu ska jag plugga lite. Puss!

Home

Godmorgon. Jag vaknade nyligen, har hunnit klä granen dock. Bättre tidigt än sent ju. Idag har jag en sån där jag vill bara vara hemma dag, ska baka lussebullar med mor min. Vad mer bjuder kvällen på? Kanske ska träffa Lowisa och parta lite, får se om jag har krafter till det. Nu ska jag iallafall på långpromenad med världens bästa mamma. Puss

Det finns värre

Detta inlägg är riktat främst till Oscar men även Daniel, Femi, Martin och Joseph som alla mobbar mig för hur jag en gång RÅKADE skriva maybe på något jävla vis. Jag vill bara påpeka att Adam i min klass är tusen gånger värre på att stava ordet, han har skrivit det på alla möjliga vis utom det rätta. Jag är inte ensam och jag är inte sämst heller. PEACE


Out of season

Ja idag åt jag KRÄFTOR till middag. Jätteoklart. Hittade frysta kräftor i vår frys, tror jag köpte dom förut när jag tänkte ha typ "kräftskiva" med några vänner, men den blev aldrig av. Gott som fan var det iallafall. Körde världens jävla vitlöksbaguetter till, luktar så underbart när jag rapar nu. ;-) Alltid lika fräsch.  Kollade sen på mission impossible med mamma och pappa, fattade dock inte så mycket av filmen men det är en annan femma det. Nu ska jag spela the sims och sen sova. PUSS


Sex med Agnes mamma

Okej klockan är halv tre, kanske dags att sova med tanke på att jag ändå har skola imorgon. Har precis spelat klart the sims för ikväll, fan spelet är som en drog. När man väl börjar spela vill man inte sluta 8-) Och av någon anledning så har jag nu 15 förhållanden samtidigt varav 5 av dom är med tjejer, småäckligt. Inte nog med det så har jag gjort Agnes familj på spelet om min sims-gubbe kan inte hålla sig borta från Agnes mamma så jag måste se dem knulla runt i sänge och ute bubbelbadet hela tiden. Den du Agnes ;-) Näää jag är övertrött nu. Puss godnatt!

Take me back

Åh jag får så bra minnen till den här bilden!

Viva la vida - Coldplay - Stadion i Stockholm - 22 Augusti 2009!

Jag och min fina bästa vän var och såg världens bästa band på den lätt bästa konsert jag någonsin sätt. Gud jag vill bara att Coldplay ska komma till Sverige igen, det är helt sjukt hur bra dom är!! Älskar deras nya julsång också, så grymt bra. Åh take me back!!!


AJ!

Jag har jordens största blåmärken/bulor på vänstra benet.

Ser dock inte lika stort ut på bilderna men fyfan vad ont det gör,

kan inte sova på vänstra sidan. En blåmärket sitter på låret och

det andra på vaden, ser helt efterblivet ut på bilden. Jaja

Får väl hälsa och tacka Jocke för min dåliga sömn....


Min önskelista

- Britney spears parfym. Fantasy eller midnight fantasy. Luktar fantastiskt gott!
- Pengar, behövs alltid.
- En epilator, mina ben är rena taggtråden just nu :$
- Kläder i allmänhet

Ja, jag har världens sämsta fantasi vad det gäller att önska sig saker. Finns liksom inget man kan önska sig längre, vad lättare när man var liten och önskade sig nyaste brats-dockan eller så.. ;-)


The way you are

Tjabba tjena hallå! Jag har precis duschat och ska snart slå på tv:n och kolla på någon film. Just i detta nu sitter jag och försöker övertyga min arl-grupp att inte gå på lektionen men jag ser ingen större framgång. Jag orkar verkligen inte gå dit, för det första så börjar lektionen klockan 08:00, efter den lektionen börjar min nästa lektion 15:00, dvs att jag har håltimme i 6 timmar. För det andra så har vi prov och jag har inte ens börjar läsa på något av det man ska kunna, jag vill ju sätta ett mvg så tänker fan inte gå dit. Det var det, jag ska dricka lite vatten nu. Helt torr i käftne. Puss

(y)

Utvecklingssamtalet gick över förväntan, så jag är sjukt jävla nöjd! Fick ytterliggare några vt som bedömning eftersom vissa ämnen av någon anledning inte kommit med. Har dock et i ett ämne, vilket jag redan visste. Min kära spanska, vi är inte direkt bästa vänner. Men hon skrev något i stil med "Jag vet att du kan, lita på dig själv så kommer du klara dig utan tvekan! Och börja gå på lektionerna..."  Jaja.

Var också jätteorolig för att läraren skulle nämna något om min rökning också, eftersom min lärare hotat om det på naturkunskapen. Jättetöntigt men mina föräldrar vet ju inte att jag röker och det är bara onödigt om de får reda på det eftersom de bara kommer bli besvikna... Men min lärare sa inget om det så jag är supernöjd. Nu ska jag belöna mig med lite lussebullar. Puss! :-)



Fuck boyfriends

You heard me. Haha nej men jag är fan inte sugen på att skaffa pojkvän, det ingår så många "plikter" i att ha pojkvän så jag orkar inte med sånt. Man måste ses ofta och gärna på helgerna för att "titta på film och mysa" och om man bara pratar med en annan kille så blir ens pojkvän ofta sjukt svartsjuk, man tjaffsar om minsta lilla sak, man får inte festa på samma sätt för då tror han direkt att man ska vara otrogen. Okej alla är inte så men det är fan inte samma sak att festa när man har pojkvän.

Nej jag vill inte ha pojkvän, däremot så saknar jag lite utav detdär. Skulle vilja hyra en pojkvän någon gång då och då, varannan vecka typ. Saknar bara att sova bredvid någon och att ligga lutad mot någons bröst och bara mysa, typ hålla hand? Haha. Känner sig någon manad så hör av dig, kanske inte "mr. frodo" bara. Haha (internt)


Snodd @ Josefine Liljebergs blogg

Ta fram telefonboken i din mobil.

Bläddra fram till det namn som har följande plats...

 

Har du kysst nummer 7?

Alexander Båstad, jag vet inte. Träffade killen på fyllan i Båstad under tennisveckan, måste fråga Agnes. Minns inte riktigt vem det är.


Brukar du hänga med nummer 19?

HAHA! Nej någon kille jag träffade på tunnelbanan med Marlie, återigen på fyllan. Han var från bangladesh och studerade här.. Trodde vi skulle på efterfest med honom.


Gillar du nummer 26?

Camilla Gollbo, ja det är en trevlig tjej!


Är 15 din bästis?


Axel BH, nej men en nära vän.

 

Älskar du nr 10?

Anna Sjögren, and yes I do!


Är nr 20 bra?


Alexander Bellange, hahaha! Ja han är ju bra på att runka i webben iallafall. Vidrig kille.


Har du träffat nummer 9 under veckan?

Anna-Lena, min moster. Ja det har jag gjort.

 

Har nr 16 gått i samma klass som du?

Axel Holmgren, ja det har han.

 

Vet du om nr 31 har ett förhållande?

Cassandra Kylenstjierna, nej tror inte det.


Caroline Busken Melander

Ville bara säga att jag älskar dig! Underbara människa!


e2

Bild från lussevakan, de flesta fårn klassen är med på bilden.


Hiss&Diss

Hiss
- Jag har en massa sprit hemma, vilket är en superhiss eftersom jag är fattig just nu.
- Pappa har köpt filmen inception så blir filmkväll ikväll. Pappa är för lat för att hyra filmer för då måste han ju lämna tillbaka filmen dagen efter och det är ju jobbigt, haha.
- Jullov snart, åh jag behöver det.

Diss

- Jag dissar mig själv och min närvaro i skolan. Har över 50 % skolk från spanskan (har dock haft över 90%) så jag har ju bättrat mig.
- Utvecklingssamtal imorgon, det är bara allmänt tråkigt och samtalet ger verkligen ingenting.
- Hur trött jag fortfarande är efter lussevakan, blir powernap snart...

Hur manlig är jag?

[x]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x]  Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil? (Känner mig coolare på Carros moppe)
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

14/21

Jag är en man innerst inne. Så är det bara. Kom och smaka på snopp vettja

Hos Carro

Sitter hemma hos Caroline och gör absolut ingenting, sånt som man bara kan göra med Carro. Med andra personer skulle jag vantrivas. Vi ska äta snart, jag är hungrig så Carro får visa sina matlagningsskills strax. Måste hem och plugga projekt och företagande sen, prov imorgon. Fett taggad. Blev att skippa två lektioner imorse iallafall, tyckte jag var värd en sovmorgon. Nu är det matdags. PUSS

Sömnbristen tar över

Miranda sitter bredvid mig på matten just nu och sover. Jag tänker dra hem efter detta, står inte ut mer. Så fruktansvärt jävla trött. Spanskan kan ta sig! Kommer få höra massa om detta på utvecklingssamtalet, det vet jag. Men jag orkar inte ens bry mig det minsta just nu.

Vart jag lyckats somna idag, än så länge:

I en killes skrev - CHECK
Mot killens bröst - CHECK
På toaletten - CHECK
Två gånger i korridoren - CHECK
På klassrådet - CHECK
På naturkunskapen - CHECK
På matten - CHECK

Nej, det är dags att bege sig mot bussen för att ta sig hem till min stora, nya, varma mysiga säng. Åååh orgasm vad skönt jag ska sova. Lovar att jag kommer däcka på bussen och hamna mitt ute i ingenmansland (vilket det typ är mitt i stan i denna staden också) men aja. Wish me luck.. Puss

Lussevaka

Ja vart var vi inte igår? Och vad hände inte igår?

Kan försöka dra det kort, började hos Matyas i min klass och förade med klassen, alla blev väl påverkade men somliga snoppfulla och började ragga på andra i klassen (ytterst underhållande). Vi drog sen vidare till Jocke där media 2;an befann sig och där spårade det ur.

Personer som låg på golvet, halvt medvetslösa typ, personer som grät hysteriskt, personer som spydde, sjukt, securitas kom och Jocke åkte på böter. KUL! Alla blev därefter utkastade och folk tog ut sin ilska på fel personer... Kvällen slutade dock med efterfest från 2-7 på morgonen hemma hos Kenny med lite folk. Jag vaknade med huvudet i skrevet på en kille där jag tydligen däckat också. Mysigt värre.

Just nu sitter jag i skolan, bakis och trött som en jude. Somnade i vår korridor tidigare idag, kommer säkert somna på lektionerna också. Men nu är det julgröt som lunch, fan så vidrigt! Puss

Söndag

Godmorgon. Jag har precis tagit mig ett bad och sitter just nu i bh och trosor och skriver, intressant. Ska snart slänga på mig kläder innan vi ska iväg till min kusin och fika. Lussebullar och hembakta pepparkakor och utlovats, det gillar jag allt. Vi har inte ens bakat lussebullar här hemma än, men i och med att vårt kök preics blivit klart (eller ja, nästan) så kan vi väl snart göra det.

Efter fikan så ska jag och mamma förbi vårt landställe och lämna massa saker där. Får se om man ens kommer fram, lär vara sjukt hög snö där. Resten av eftermiddagen lär bestå av att jag kommer äta i mängder och sedan sova.

Kvällen/natten bjuder på lussevaka ju. Därav ska jag sova tidigare idag, den som däckar ikväll rakar vi nämnligen av ögonbrynen på, nu när jag för första gången faktiskt har lite ögonbryn så behöver dom fan inte rakas bort. Jag hoppas bara att klassen är rolig ikväll, inga torrbollar. Hellre för full än nykter. Peace!

 

 



Love

Har du kysst någon idag? Förutom att pussa på katten så nej


Har du haft sex idag? Nej


Har du ett förhållande? Nej


När går gränsen vid otrohet? En kyss


Är du romantisk? När jag vill så


Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja


Har du nån gång slagit någon? Ja


Har du lekt med någons känslor? Ja


Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Båda två typ.


Har du varit tillsammans med två samtidigt? När jag gick i 6-års typ.


Är du en bra pojk/flickvän? Beror på vilket humör jag är på.


Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Adam när vi sov med Carro hos mig.


Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Emil förra veckan.


Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Ja typ


Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 22 typ?


Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej inte direkt.


Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Aldrig någonsin.

Filmdags

Jag har precis ätit och varit på en långpromenad med mamma. Hemmakväll på hög nivå! Har laddat upp hemma med julmust och chips. Just nu så står mamma och sjunger på Ted Gärdestad låtar (hon förstör låten för sjunger gör hon fan inte bra) och målar om i hallen utanför mitt rum. Hoppas iallafall på ett bra resultat! Nu ska jag köra igång tv:n. Puss


Christmasfeelings


I did it! Jag har köpt några julklappar, är jag stolt eller är jag stolt?
Jag köper aldrig julklappar typ, kanske någon enstaka gång till mamma och pappa.
Nu har jag iallafall köpt till både moster och mamma och pappa.
Har även slagit in julklapparna, duktig som jag är.
Nu ska jag kolla slutet på Narnia som visas på tv just nu, hehe geek. Puss


It's those little things

...that makes the difference.




Några av sakerna vi köpte både idag/igår i Örebro.
Vi köpte en hel del till men det har vi inte packat upp än, så orkar inte fota sånt.
Vet inte om det märks men jag har någon fetish för ord, väggord, stora bokstäver,
hjärtan med ord i, stenar med ord på, tavlor med ord. Allt!


11 dec

(Bild från Moderaternas julbord, inget med inlägget att göra)

 

Jag sitter hemma och gör absolut ingenting. Blev väckt vid 9 idag, följde med mamma och pappa till sopstation och slängde sopor, haha. Åkte sen och handlade lite i stan. Blev lite av varje där. Vad har jag mer gjort? Åkt hem, lagat lunch. Träffat min fina kusin en stund när hon kom hit, rivit tapeter eftersom mamma och pappa ska tapetsera om i min hall, möblerat om. Ska försöka komma ut på en promenad också, få med Carro ut. Ikväll blir det mys med min älskade mamma och pappa. Dags att göra något annat nu. Puss


Jag får lust att döda henne

Asså, vad fan är det för fel på människor nu för tiden!?
Hon skadar ju inte barnet men jag klarar inte av människor som behandlar sina barn

eller andra människor överhvudtaget på detta sätt. Får sån lust att sätta en kula i huvudet på kärringen


Idol med mina flickor

Ikväll ska jag ta det lugnt. Samlar krafter inför lussevakan. Det blir idolkväll med världens finaste flickor, Miranda och Josefine hemma hos Josefine. Ser ganska lovande ut tycker jag allt, men nu ska jag först och främst käka lite vitlöksbröd innan jag beger mig mot bussen (måste ju lukta gott ur käften innan jag kommer dit). Haha so long!

Sleepy

Nu börjar jag bli så in i helvete trött. Klockan är liksom kvart över elva? Jag tänkte kolla på paradise hotel på tv6 play och sen krypa ner i sängen. Vill ju helst inte sova här hemma själv, skulle hellre sova med dig. Men nej jag sover med min katt istället, nästan lika bra.. Eller? Imorgon blir det sovmorgon och Örebro. Låter faktiskt rätt bra det. Godnatt!


Moderaternas julmiddag

Kom nyligen hem från moderaternas julmiddag. Väldigt trevligt måste jag säga, trots att medelåldern måste ha varit 80+ (haha). Men vi hade vårt egna lilla "ungdomsbord" vilket lättade på stämningen en aning. Väldigt god mat iallafall, jag älskar julbord! På lördag blir det MUF örebro julbord, ser väl lite mer fram emot det.. Nu ska jag slå på tv:n och umgås med käre mor och far. Ledig imorgon, sweet!

Fina Miranda och Caroline. Tyvärr blev bilden rätt dålig menmen.

 



Planer

Ikväll - Ta ett långt bad, plugga spanska, äta glass.
Torsdag - Brytdag, göra muntligt spanska prov. Hem sen och sova!
Fredag - Ledigt, ska till Örebro med mor min och shoppa. Idol-final på kvällen!
Lördag - Ta-det-lugnt-dag. Göra så lite som möjligt.
Söndag - Lussevaka. Det är all in, fullast vinner!
Måndag - Vara jävligt full/sjukt bakis i skolan. Rolig dag.

Väldigt gammal bild på mig.


<3

GE MIG SOMMAR!

Jag saknar att sitta på uteserveringar på söder med Andreas och Peter.

Jag saknar att sitta på cafén och kedjeröka med vänner och snacka om allt.

Jag saknar att ligga och sola med en iskall cola och vattenmelon bredvid mig.

Jag saknar att grilla och kröka ute på kvällarna. Åh jag hatar vinter!


The perishers - My heart

It’s my heart you’re stealing
It’s my heart you take
It’s my heart you’re dealing with
And it’s my heart you’ll break

It’s my heart you’re taking
It’s breaking bit by bit
It’s my heart you’re dealing with
But you don’t know about it

If you’d feel like I feel
And if you’d know what I know
I don’t think you’d ever play me
I know you’d never play me

Hiss&Diss

Nu ska även jag försöka mig på hiss och diss. Tänkte väl köra en hiss&diss i veckan. Får se om jag håller det...

Hiss:

- Ledigt på fredag, herregud så skönt!
- Miranda och Josefine, två helt underbara tjejer
- Julen närmar sig med stormsteg, 16 dagar kvar. WOHO!

Diss:


- Spanska, spanska, spanska!!!
- Du och ditt beteende ibland. Jag ruttnar.
- Känslan jag har just nu,
när man ätit så mycket att det känns som om man ska spricka


Varma hallon

Varför ser det så vidrigt ut när det är så fruktansvärt jävla gott?

Nåväl, efter skolan åkte jag, Caroline och Miranda hem till mig.

Vi bakade kladdkaka och gjorde glass med varma hallon till det, yummie!

Satt sedan på en disney-julfilm och myste lite till det, skön tisdag.


smile

Smile though your heart is aching
Smile even though it is breaking

Min bästavän fyller år!

Agnes Le Blanc, dvs min bästa vän fyller år! Släng iväg ett grattis till denna underbara människa! Hon är värd allt!


Min fredag i bilder

Ja som ni ser så bjöd fredagen på lite naket och en hel del pussandes.



Olagligt trött

Jag har nyss vaknat, ska ställa mig och laga mat till min kära familj strax. Har egentligen ingen som helst lust, vad jag helst skulle göra nu är att krypa ner i sängen igen. Jag är så otroligt trött, har ingen lust att göra något då. Borde göra en gammal spanska läxa också, ifall att jag åker på ett förhör imorgon. Jag hatar spanska av hela mitt hjärta. Varför valde jag det äckliga skitämnet? Det är omöjligt, läraren kan likagärna be mig att snacka kinesiska, så mycket kan jag liksom. Nej, nu blir det lasange. Puss


Mer jul

Äntligen, asså ÄNTLIGEN! Mamma är hemma igen efter helg i Göteborg och nu jävlar var det fart på kvinnan. Äntligen ska vi börja sätta upp juldekorationer i huset, och jag är en sucker för jul liksom. Har inte kunnat sätta upp allting tidigare eftersom rummet där alla saker fanns var blockerat av sängar, byråer mm. Men nu jävlar är ljusstakarna uppe, adventsstakarna och alla tomtar. Typ två veckor kvar tills det är julafton, åh ge mig!

Jag hatar egentligen Amy Dimond något otroligt,

men detta är ju oslagbart världens bästa jullåt.


HOS JOSEFINE!!!

Jag är hemma hos jhsoefine med miranda och dunkar musik. har fna jävligt trevli9gt. fick skjuts av josefines morfar för att köpa dricka och allt, haha skön snubbe detdär. snart bär det vidare och vi får se vad natten erbjuder. jag gillar livet jsut nu. puss

Leker lite kock

Står i Carros kök och dunkar lugna favoriter och lagar middag. Kyckling, ris och någon sås. Blir nog bra, trots att Carro sköter maten just nu. Gårkvällen spenderades hemma med lite folk bara, rätt lugnt kväll men det var väl trevligt det med.

Ikväll så ska jag troligen följa med Caroline till hennes ragg Adam om jag nu orkar det, annars går jag i ide hemma med chipsen som sällskap. Låter faktiskt jävligt lockande, är trött som en jude eftersom jag typ hade damp igår när vi skulle sova och därav somnade vi först vid 4 och vaknar sen as tidigt av att sosse-adam börjar prata i telefon. Näää kycklingen bräns typ nu. PUSS

Då kör vi

Första shotten ska strax tas sen intar jag och Carro dimman. Sweet med att föräldrarna är i Göteborg och man har huset för sig själv. Mjau!


Denna jävla kyla

Man blir ju fan deprimerad, detta är sjukt! Minus 21 grader, man fryser ju fan ihjäl efter att ha vistats ute i kylan i fem minuter. Nåväl har väl fått en del gjort idag, börjar dagen (natten egentligen) med att 3 på natten vakna gå in i badrummet och spy som någon jävla kossa, men sen på morgonen så mådde jag iallafall as bra igen!

Pallrar mig till skolan och gör väl egentligebn absolut ingenting på någon av lektionen, frammåt slutet idag så åkte jag och min projekt och företagande grupp till maxi och storhandlade till imorgon då det är hälsodag i skolan och vi ska anordna lite lekar och efterrätt. Nu ska jag fan sätta på titanic och ligga och gråta mig till sömns, så jävla trött.Puss

plagiat kläder

Asså åh jag måste bara få ur mig detta. Tankarna gnager typ i mig. Jag klarar inte av alla dessa människor med falska märkeskläder. Främst jackor dock för det är väl det mest idiotiska som finns..

Canada goose/fjällräven jackor.
1. För det första så är dom falska allmänt fula, på canada goose jackorna så är pälsen på luvan sjukt ful och jackan ser sliten ut och fjällräven ser sliten, billig och bara allmänt stort NEJ.

2. Dessa jackor är inte ens varma, en falsk canada goose/fjällräven har otroligt dålig stoppning, dvs att dom är kallare än dom äkta, och det är inte lite det! En vanlig everestjacka från typ Stadium är mycket varmare.

3. Dunet och "pälsen" till dessa jackor tas fram på ett vidrigt sett, så billigt som möjligt i länder såsom Kina, Thailand och Indien. Djuren plockas levande, lever i förfärliga förhållanden och blir utsatt för våld dagligen. Jag tycker fan det är sjukt att man sen kan gå runt med en sådan jacka som sponsrar sådant.


Grejen med blandannat fjällräven (som jag har själv) är ju just det att den ska vara varm. Den är ju ärligt talat ful som stryk men ingen jacka är så varm som en äkta fjällräven. Grejen med fjällräven är ju att det är "två jackor i ett" såsom skaparen själv uttrycker det. Lager på lager metoden gör det ju varmare. Att ha en falsk som inte ens är varm har ju förstört hela meningen med jackan, eller?

Vad jag försöker säga är att fan köp en jävla everest jacka eller sånt istället, jag menar alla har väl inte lust att lägga ut 5000-9000 kr på en jacka? Man kan ju liksom ha andra prioriteringar i livet. Men lägg inte ner pengar på att köpa en falsk istället, det gynnar ju ingen. Det är ju inte direkt så att någon kommer döma dig för att du har en vanlig jacka från stadium, intersport eller hm typ? Jag tror folk dömer andra mer när man går i falska kläder. Det är inget fel med att inte ha råd/överhvudtaget lust att lägga så mycket pengar på en jacka, man kanske hellre spenderar pengarna på något annat. Men fan köp inte falska saker, det ser förjävligt ut!



Två falska goose. Ena med mörk "tanig" päls och den andra med klarvit päls. Dessutom sitter fan märket helt snett på den första, fan vad snyggt..


Canada goose expedition - exakt sån jag har (fast brun)


Day 07 – Your best friend

Denna är väldigt svår, jag har liksom flera bästa vänner egentligen. Känns elakt på något vis att skriva ut, eftersom somliga kan känna sig bortglömda. Men jag anser ändå att Peter och Agnes är mina absolut bästa vänner. Tätt därefter kommer ändå Caroline, Oscar och Sara.

Agnes Le Blanc.

Det går inte att hitta en finare människa, både på ut- och insidan. Denna tjej är felfri! Vi har känt varandra sen 2;an och gått i samma klass fram tills slutet av 9;an. Det har liksom alltid varit hon och jag, och det är verkligellen inget jag kan klaga på. Denna tjej kan man berätta allt för, och henne är den enda person i denna värld som jag litar till 100% på. Jag kan berätta allt för dig och jag vet att du finns där. Vi delar samma sjuka humor, vi kan förstå varandra såsom ingen förstår mig. Jag vet alltid vart jag har dig och jag vet att vi kommer ha en lång vänskap. Jag älskar dig.

Peter Trägårdh.

Du roliga underbara jävel! Ett gott skratt sägs förlänga livet, med dig skulle jag fan vara odödlig. Går inte att hitta en bättre kill-kompis. Spelar ju fan ingen roll att du är kille jag kan göra allt framför dig (allt) tror inte jag ska skriva ut vad här dock. Vi har väl gjort det mesta man kan göra här i livet, allt från att förstöra bussresor för människor till att du spyr floder i mitt hus (interna saker). Frågan är vad jag skulle göra utan dig? Kan inte och vill inte heller föreställa mig det. Tack för att du finns. Du är guld värd!

Caroline Melander.

Du kom in i mitt liv lite som en räddare i nöden. Första dagen i skolan och du och jag klickade direkt. Efter det har vi väl varit nästan osklijaktiga? Du känns verkligen som en syster för mig. Jag kan prata med dig och vet att du lyssnar, du finns alltid där. Jag är så otroligt glad att jag träffat dig för du är verkligen en otrolig människa! Du är så lik mig på många sätt och jag kan verkligen vara mig själv med dig. Du förgyller min vardag och gör mitt liv till det bästa!

Oscar Hjälmer.

Ja mitt ex är en av mina närmsta vänner, låter kanske lite weird men så är det! Du känner ju mig ut- och in. Jag kan alltid ringa dig, alltid prata med dig, du ställer alltid upp och jag tror jag uppskattar dig för lite för hur underbar du är mot mig. Du var den perfekta pojkvännen och är den perfekta bästavännen!

Sara Swalling.


Vi har varit vänner i 12 år. En lång och väldigt händelserik vänskap. Dig kan jag dock aldrig bråka med, aldrig seriöst. Vi har kallat oss bästa vänner i dessa tolv år och jag kallar dig fortfande det, trots att vi glidit ifrån varandra en bra bit. Men inget kan undgå då jag är själv med dig, det är oslagbart. Jag vet att ingen känner dig så bra som jag och ingen känner nog mig så bra som du. Vi har gått igenom allt tillsammans, allt. Jag kommer alltid finnas här för dig, oavsett vad. Det är ett faktum. Sluta bara hänga med alla tattare, haha.

RSS 2.0