Lyckopiller

Efter att ha testat typ alla klänningar och tunikor jag äger och matchat med de flesta smycken så är jag fortfarande inte nöjd. Detta är ett helvetet. Vad fan ska man ha på sig på en studentskiva? Egentligen är det tema "vad du inte vill vara om 10 år" men Boel vägrar klä ut sig så då skippar jag det också, tyvärr.. Kör väl på att "jag vill inte vara vän med Boel om 10 år så jag kommer med henne" haha. Nej nu var jag elak...

För att bli på bättre humör lyssnar jag iallafall på somewhere over the rainbow, låten som är med i trollkaren från oz. Såg den som musikal med min moster när jag var liten, kommer fortfarande ihåg hur mycket jag älskar den. Och man blir fan glad av låten, jättegullig ju. :')


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jag suger på att uppdatera. Kan dock bero på att jag har haft sjukt mycket att göra den senaste tiden, saker som hänt osv. Men jag lever och andas. Har typ halvt ledigt idag, börjat ett och har bara en lektion, så det skippar vi. Istället så ska jag plugga under dagen, och därefter ska jag till Ikea med mamma och köpa en tavla (om jag hinner) innan jag ska på student middag, Boels brors. Kan bli lite trevligt sådär... Nu måste jag verkligen plugga. Puss hej

.

Det här är en dag jag sent glömmer. Åt helvete!
"Efter regnet kommer alltid solsken.." Hoppas jag.
Tack till mina vänner, you mean the world to me.


Min framtida man!








Har ni någonsin sett något snyggare? Han är perfekt. Give it to meeeeeeee. NOW!!!
Frossa!!!


Jävla pussy jag är

Detta är sorgligt.. Jag har inget att göra, har varit hemma från skolan igår och idag pga att jag mått dåligt. Har sovit en del men förövrigt finns det fan inget att göra.. Så vad gör man? Kollar såsiga program på tv. Just nu är det extreme home makeover på tv, och sån pussy som jag är så sitter jag och asbölar till skitprogrammet. Asså jag hatar verkligen detta program, så jävlar tråkigt och fjolligt. Ändå gråter jag som en treåring som precis haft sönder sin barbie. Pinsamt.

Påtal om annat så behöver jag fan banta, seriöst. Men det är omöjligt, typ som att sluta röka. Det går bara inte, det är naturens lag att jag ska äta godis och onyttigheter. Gud har bestämt det. Jag hatar gud. Beach 2034 here I come. Peace out!

The sky is the limit



WAAAZZZUUUP!??!!
Själv har jag precis spelat dataspel 8-) Jag vann, duktig som jag är. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem, är helt ensam hemma. BORING! Har inte varit i skolan idag, men imogron ska jag. Har uppsatsskrivning i tre timmar, efter det återstår spanska och sen slutar jag, innan klockan ett. Skönt. Efter det ska jag hem, packa och sen drar jag till Värmland över helgen. Jag, min bror och mamma åker till pappa (han jobbar ju där just nu) så vi ska hälsa på. Blir antagligen en hyfsat lugn, småtråkig men mysig helg. What to do? Måste ju umgås med min älskade familj ibland. Vad mer kan jag tillägga? Jag är en stalker, det är seriöst illa nu.. Haha, Boel, Ellen och Milenna är nog de ända som förstår, men ändå. Måste sluta vara så extremt besatt. Muhaha, can't help it! Nu jag jag ställa mig på händerna och onanera tills jag spyr, hhaha (det är lugnt få inga bilder i huvudet, jag kan ändå inte stå på händerna) nej men tv:n here I come! PEACE


Jävla vampyrer...

Har varit hos läkaren idag, hade tid klockan tio så det blev en liiiten sovmorgon iallafall. Började med att jag skulle förklara vad som händer när jag svimmar och får mina "attacker" osv, därefter lyssnade hon på mitt hjärta och mina andetag, dessutom tog hon på min hals, min mage och mina fötter(?). Oklart. Nåväl, efter det skulle jag göra EKG test, superskoj att ligga där i bara trosor framför någon kärring med massa sladdar kopplade till kroppen. Tillsist gjorde jag blodprov, kändes fan som om dom tömde mig på blod. Fem jävla provrör fyllda med blod, vidrigt. Satt och kollade hur mitt blod floshade på, yummie. Men aja, sen var det klart! Ska få provreslutaten om någon vecka eller så. Nu är det bara och vänta och se... Om dom inte dricker mitt blod, häxor!


Såhär såg det ut, sweet!


Dagens små festligheter

- Peter fick en sticka i (vad vi tror) kalsongen, vilket innebär att han gick runt som ett cp i Gullmarsplan eftersom stickan gjorde sjukt ont mot hans batong. Väldigt underhållande!

- Jag tog mig an en liten sovmorgon, skippade samhällskunskapen, tog ett långt bad på morgonen  och så. Skönt så det skriker om det.

- Fick tillbaka mitt engelskaprov i skolan, inte för att det gick sådär sjukt bra, fick typ vg+.

- Peter har ätit världens blandning av skitmat hemma hos mig och rensat ut mitt kök, hans mat bestod av: Inlagd ingefära, en halv rödlök, ost riven i bitar, chokladsås med banansmak, digestivekex och creamy ceasar (salladsdressing).

- Jag och Peter har (när vi egentligen skulle ha pluggat) hittat hemsidan youporn och kollat på den vidrigaste porren jag någonsin sett, tumme upp för det! (y)

- Jag råkar göra bort min inför min spanskalärare när jag satt och drev på spanska och sa massa saker högt, klart hör han det och börjar driva tillbaka och säga massa på spanska, resulterar i att jag blir en tomat i ansiktet.

- Skolans snyggaste kille (enligt mig) kommer fram och pratar med mig i skolan, står typ bakom min rygg och "masserar" mig när jag, jobbig som jag är känner att jag börjar bli jätteröd i ansiktet, jag får panik, vill inte att han ska se det och börjar helt random gå därifrån jättefort utan ett ord, han står kvar med min kompis och ser ut som ett frågetecken, och tror att han gjorde något fel typ. Haha!

- Slutligen när jag var påväg hem från att ha följt Peter till bussen, går där och pratar i telefon med ena handen, håller en cigg med den andra så ramlar jag i backen eftersom hela skiten är som en isbana, jag kan inte ta i marken med händerna så jag landar på ryggen och glider typ 15 meter när, där jag stannar rakt framför en kille i min förra skola som står och asglor på mig och börjar sen asgarva. Sweet!

Bio ikväll

Heeellllooo, jag sitter hemma och har precis reserverat Snabba cash ikväll tillsammans med Ellen. Har fortfarande inte sett skiten, och världens snyggaste Joel är ju med i filmen. Love! Just nu håller jag på att baka lussebullar, hahah. Så sjukt gott, lite fel säsong nu kanske men jaja. Nej nu har degen jäst färdigt. Bye



Vem som egentligen borde vunnit.


Han är snygg, sjunger bra, har en bra låt och är underhållande.
Anna är riktigt ful, har en jävligt ful klädstil, står bara stilla med sin jävla gitarr och låten är väl helt okej, inte direkt så att den sticker ut. En till seg kärlekslåt bara. Återigen lyckas Sverige göra en besviken. YOU SUCK!


Sunshine

Lördag, bra väder, sol, trött som fan men ändå jävla lycklig. Sov hos Oscar inatt, gårkvällen spenderades med att vi kollade film, 10 orsaker att hata dig, åt sjukt mycket godis och lagade riktigt jävla god middag som blev färdig vid halv tolv, haha. Men det var riktigt mysigt faktiskt. Skoj!

Snart ska jag och mamma ut på en lång promenad, gå ner till sjön och runt i hela Sköndal, härligt med frisk luft.Klart man vill passa på nu när det är bra väder. Eftermiddagen/kvällen vet jag inte vart jag ska spendera den, mamma håller tummarna för att jag ska vara hemma och kolla finalen av melodifestivalen med henne *host*SVENSSON*host*. Jag vet själv inte vad jag vill, är sjukt trött men har inte lust att bara ligga hemma ändå. We'll see. Dyker något riktigt lockande upp så blir det nog utgång. Nu ska jag kila, puss!


Hohoho riktigt bra nostalgi


TJABBA TJENA HALLÅ!!!!


We belong together


Medan badet fylls

Är du kär? Nej
är du ihop med nån? Nej
Är du en sportfåne? Nej
Går du i en sport? Inte nu, har gått på fotboll och innebandy. Funderar på att börja på dans.
Är du rik? Inte direkt, hade jag gått runt med miljoner i fickan hade det nog märkts.
Är du shoppingsugen? Just nu är jag bara trött.
Är du ressugen? OM jag är, när åker vi?
Är du skolsugen? No way.
Är du irriterad? Nejdå-
Vilken film såg du senast? Luftslottet som sprängdes.
Vilken internetsida besökte du senaast? facebook
Vad sa du senast, till vem? Något om badet till min bror.
Vad gjorde du i förrgår? Skola, sen jobbade jag.
Vad har du gjort idag? Skola, varit med Sara, pluggat.
Vad ska du göra ikväll? Sova?
Vilket land besökte du senast? Polen.
Vad såg du senast på tv? Top Chef.
Senaste köp? Cigg.
Vad har du dåligt samvete för? Hur jag behandlat en vän.
Vad har du för skor? Flera flera.
Vad har du på dig nu? Mjukiskläder all over the place
Är du vegitarian? Ohno!
Vad drack du senast? Mjölk :)
Gillar du att laga mat? Faktiskt ja.
När sjöng du senast? Nyss.
Håller du det städat? Haha inte min grej.
Vad gör dig lycklig? Familj, vänner, pengar.
Vad gör du just nu? Detta.
Lyssnar du musik just nu? Japp.
Favorit-färg? Svart.
Favorit-mat? Sushi och Wook.
Favorit-skådis? JOEL KINNAMAN.
Favorit-film? Har ingen direkt.
Favorit-tvpogram?  one tree hill, desperate housewives.
Favorit-låt? Har ingen direkt.
Favorit-godis? Choklad och ferraribilar!
Tar du många "ego-bilder"? Inte så farligt mycket längre. Någon i veckan.
Gillar du att fotografera? Ja det är lite småkul.
Egen mobil? Vem har inte det?
Egen kamera? Yes!
Egen dator? Jepp!

Torsdag!

No work today, måste plugga my ass off. Har svenska tal imorgon, började skriva det jag ska säga nyss, haha fail. Hatar att prata inför min klass, jag är en enda stor stammande tomat då. :( Inte roligt.. Förövrigt måste jag göra en historieuppgift som jag inte lämnat in när jag skulle gjort det för två veckor sen snart, ska göra skiten imorgon, annars har jag svenska uppsatsskrivning i 3 timmar nästa vecka, prov i administration och prov i samhälle. roligt!

Från det ena till andra så blir jag galen, hur kan killar fucka ens hjärna så grovt? Kan inte få bort skiten ur mitt huvud just nu, orrrrrrrrrrkar ej. Jag sjunger Sean Paul nu för att bli på bättre humör, det funkar litegrann iallafall. Förstår dock bara typ inget av vad han sjunger men jag kör mitt egna race. kanonbra!

Ska bada nu. Snopphej!

Boel Gästbloggar

Kära blogg

Just nu ligger Sandra bredvid mig och stönar för att hon tappat mobilen. Med dalensk dialekt: nu ska sandra klä av sig! oh yess if you want to watch my boobs please do it now!

Äter och luktar gör hon också. Valfri tolkning av senaste meningen. haha

Ne men nu ska hon ringa mr.x och lägga på för att se om mr.x svarar. gulle e hon!
Förövrigt ska vi titta på sällskapsresan, vilken de blir får ni veta mer om sen! wiiihoo

KRIPPLE! hon ligger och glor på mig nu. Lite scaaryyy sådär. Hon kallar mig alltid pudding så man vet ju aldrig vad som kan hända. after several incidents.
Nu ler hon också min lilla fjärt! :D

Jahapp. Sjunga kan hon också. Det är mkt min sandra kan göra. Sjunga, prutta, BADA, äta, :D Duktig flicka. tror faktist hon ligger före i utvecklingen. Vad kan era 2 åringar göra?

Men nu till det viktigaste: jag älskar dig sandra. du är god som en sommaräng:D hahha, den kommande sommaren blir fin den.
Senario 1: Boel och sandra på en uteservering på djurgården
Senario 2: Boel och sandra paddlar
Senario 3: Boel och sandra äter kräftor på ellens båt med ellen och David
Senario 4: Boel och sandra äter glass i solen
Senario 5: Boel och sandra i båstad
Senario 6: Boel och sandra röker

Nu håller sandra på att somna, så godnight bloggoviieeett!
PS: David jag älskar dig<3

Boel writes in BOLD


När man inte har något annat att göra

Senaste person som
Sov i din säng: Jag. Annars Ellen.
Du pratade med: Peter.
Du delade en drink med: Marlie.
Du gick på bio med: Boel tror jag.
Du gick på stan med: Peter.
Skällde på dig: Mamma/Pappa samtidigt.
Kyssde dig: Ninos.
Du hade sex med: -
Du kramade: Peter.
Sa att den älskade dig: Boel tror jag.
Sa att den hade känslor för dig: Emil.

Senaste
Låt du hörde:
Mr Vegas- Tamale
Film du såg: Luftslottet som sprängdes.
Mat du åt: Två rostade mackor.
Kram: Peter.
Puss: Ninos.
Fest: Jag kommer aldirg ihåg vilken veckodag det är.
Känslan: Skuldkäsnla.
Ilska: På mamma och pappa för någon timme sen.
Resa: Polen några dagar sen.
Glädje: Peter!
Dröm:        
Boken du läste: Vet inte.
Personen du träffade: Min familj
Personen du pratade i telefon med: Peter
Personen du fick sms av: Ninos
Gången du åt en 7-eleven korv: Oj, long time ago
Gången du var utomhus: Förut idag.
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår.
Saken du köpte:
Cigg idag.

samma knas varje dag


Dagens

Dagens humör: Seg och frusen.

Dagens mående: Glad ändå.

Dagens borde: vara trevligare mot mamma/pappa.

Dagens frisyr: Bulle på huvudet.

Dagens smink: Mascara.

Dagens klädsel: Chinos, min östra real tröja och halsduk.

Dagens planer: Osäkert. Film hos Boel/Fest med Ellen i Fridhemsplan/Möta Sara och gänget.

Dagens materiella vill ha: En snäll pojkvän!

Dagens fundering: När ska jag plugga?

Dagens beroende: Candy

Dagens tråkigaste: Mina föräldrar gör mig galen idag.

Dagens längtan: Sommar, alltid sommar.

Dagens superlängtan: Att träffa min baby.

Dagens tidning: Aftonbladet.

Dagens låt: Samma knas varje dag - Stor, Kartellen, Aki, Fittja chrille & Mohammed Ali


Lil Wayne / Jay Z



Amistad


Lördag fan

Nej orka! Jag hade skrivit hela mitt inlägget när jag råkade radera skiten. SEGT!!! Orkar inte skriva lika bra nu, så ja jag har precis vaknat. Igår var jag hemma med familjen, åt en riktigt god middag med entrecote och skit, idag står oxfile på menyn. Jag ska gama hemma innan jag förhoppningsvis ska på fest. Ska iallafall städa klart mitt rum nu och sen ta en dusch innan jag drar till stan och möter Peter. Han ska köpa en mobil och jag funderar på att dra en solning på samma gång, är lika blek som snön just nu...


Trey songz <3


Båååriiing

Lovar du att vara ärlig? Visst.
Du heter: Sandra Carlén.
Smeknamn:
Har inte direkt något.
Låt som när du är ledsen sörjer till? Har ingen speciell låt sådär, finns väl flera.
Beroende av: Cigg, godis, skratt, vänner&familj.
Vem behöver du mest just nu: Mamma, always.
Vad tror folk om dig?
Det är nog olika, de som inte känner mig tror ofta jag är världens bitch och tror på massa skit som folk hittar på... Tyvärr. De som känner mig gillar nog mig. :)
Stämmer det? Jag är snäll, jävligt spontan och ärlig.
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon/kläder av tjejer, killar typ bröst, rumpan&ansiktet.
Vad säger du för att imponera på någon? Har ingen riktigt raggningsreplik, är mig själv.
Hur imponerar man på dig? Med bra humor. charm och självsäkerhet.
Brukar du skratta för dig själv? Haha alltid!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Varför la du på?"
Var bor du? Sköndal.
Trivs du där: Jorå det är trevligt.
Äger du några converse: Yes.
Sprit, cider, vin eller öl: Cider är galet gott. Vodka och vin funkar. Dör av öl.
Brukar du bli för full: Brukar? Jag vet inte, någon gång per helg händer det såklart.
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk i mot något: Nej, inte vad jag vet än.
Har du haft sex idag: Nej.
Nästa mål i ditt liv: Lyckas med gymnasiet och plugga vidare.
Hur svarar du i mobilen: "Hallå?" Om det inte är någon nära vän, då kör jag mer på "Tjeeenare pudding!"
Vem ringde du senast? Något nummer som ringde mig imorse, vet inte vem det är.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Boel - Att hon stod ute och rökte och sådär, hade ingen att prata med typ.
Antal timmar sömn inatt: 12 timmar typ.
Sov du ensam: Nej.
Brukar du komma i tid: Jag tycker det men det gör nog inte mina lärare.
När mår du bra: När jag är med mina nära vänner, skrattar mycket, livet går bra, såsom skolan, familjen osv. När man har mycket pengar och känner sig snygg!
När blev du fotad senast: Igår.
Hur känner du dig nu: Förskyld,trött.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart skulle jag tippa på.
Vad tycker du om fötter: Asså har inte värsta fot-fobien men det är väl inte det mysigaste.
Vad saknar du: En miljon skulle väl inte sitta fel.
Hade du en bra kväll igår: Mycket skratt osv så ja!
Favoritdryck på morgonen: Vatten.
Rakar du benen: Mer på sommaren än vintern men ja.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Vardagar mellan 10-2 och helger kan vara allt möjligt.
Är du blyg? Framför snygga människor? JA. Vet inte vad det beror på, haha.
Sysslar du med någon idrott: Fuck no.
Vill du hellre ha mail än brev: Läser aldrig mail, raderar alltid alla jag får.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, attraktion men inte kärlek.
Har du spytt offentligt: Ja.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Leka med min kuk, testa att knulla en tjej.
Är du nöjd med ditt liv: Yes!
Är du bortskämd: Vissa säger det, men nej.
Vad gör du imorgon: Måste plugga men we'll see.
Vad är det värsta du vet? Falska människor, såna som tror för mycket om sig själva, de som inte står för vad de säger.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Olika, bränner liksom alla pengar direkt.
Vad behöver du just nu? Ta en cigg och få lite värme till Sverige.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Rihanna, snygg och inte värsta skinnybitch.
Vad längtar du till? Sommaren som fan.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut!
Vad använder du för shampoo? Elvital total repair tror jag det heter.
Vad är det finaste du fått? Min kissemiss.
En speciell dag du minns: Jag minns många speciella dagar. 
Hur gammal är du: 16, närmar mig 17.
Tycker du om någon just nu: Jag vet faktiskt inte, försöker komma på om jag gör det eller inte.
Om fem månader: Är jag 17, solbränd och sitter ute med vänner i någon park och myser hoppas jag.
Du samlar på: Fina minnen.
Gröna eller röda äppeln: Röda.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Olika, beror på vad/vem jag är arg på.
Gillar du golf: Kan inte spela.
Vilken tid gick du upp idag: Peter väckte mig vid 11.
Har du sovit i din egna säng inatt: Yes!
Har du strumpor på dig nu: Ja.
Vad ska du göra ikväll: Skulle på fest på Östermalm men vi får se. Pappa är hemma och har köpt luftslottet som sprängdes på dvd så kanske ska kika på den med familjen annars.
Är det okej att gråta: OM det är! Ibland älskar jag bara att gråta, allt känns bättre efter.
När grät du senast: Vet faktiskt inte just nu, men jag gråter rätt ofta.
Laddar du ner musik och film från internet: Nej. Laglydig jävel!
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa galet, resa massa, lägga undan minst 600.000 till framtiden, operera silikonbröst.
Bär du glasögon eller linser: Nejnej.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej inte direkt.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika, helst runt 1-2.
Har du piercing: Öronen, naveln och tungan.
Vill du gifta dig: Om jag hittar den rätta så ja.
Vill du ha barn: Jadå.
Solar du ofta: Sådär, det är inte bra men det är så fult att vara likblek.
Är du bra på att laga mat: Faktiskt :)
Gillar du att dansa: Jorå. speciellt på fyllan.
Är du flygrädd: Nej.
Hur vig är du: Lite vig, fast kan ju inte direkt gå ner i splitt eller så.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller cola!
Vilken är din favoritglass: Hallon eller citron sorbet!
Tror du på ett liv efter döden: Vet inte..
Tycker du om sushi: Alltid!
Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn eller godis.
Bor dina föräldrar tillsammans: Japp.
Har du tandläkarskräck: Nej.
Är du en morgon eller kvällsmänniska: Vet inte.
Vilken ögonfärg har du: Mörkblå.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja.
Biter du på naglarna: Nej.
Senaste låt du hörde: Look after you - The fray
Vad gör du på helgerna: Festar, sover, umgås med vänner/familj.

It's swagga dagga time


ÄT ALDRIG PÅ DONKEN!!!!!!!!!!!!!!!!


Nej men fan vad gott när jag sitter och äter min hamburgare på skanstulls donken.
Trodde först det var rutten sallad så öppnade hamburgaren för att ta bort skiten, nej men visst
en fet äcklig grön larv med ben och hela skiten. Det värsta av allt är ju att jag käkat halva
OM jag var spyfärdig då alltså. VIDRIGT! ÄCKLIGA FITT DONKEN!!!
Seriöst det där är verkligen vidrigt. Nej det där gjorde verkligen min dag igår. Perfekt.


En sånhär rackare simmar runt i min mage nu. Sweet. Hat åt mc donalds vidriga skit.


She can't wait

Fredag.. Jag är hemma med Peter, har precis käkat sushi till frukost, haha? Gårdagen spenderades med att jag vaknade hos Boel med Ellen, sen åkte jag hem till mig med Ninos ett tag, därefter mötte jag återigen Ellen&Boel + Marylin också. Dom solade och sen så gick vi till donken för att äta lite..

Efter det så mötte jag och Ellen min mamma och handlade på någon kina affär i Hötorget och köpte massa ingredienser till hemmagjord sushi som vi gjorde. Sjukt gott, sen kom Peter hit och Ellen drog, vi kollade på "De ä kanon" någon dvdskiva med allt roligt Robert Gustafsson gjort genom sitt liv, rätt roligt. Sen sov vi hära och nu är vi här vakna och glada.

Lyssnar på världens bästa låt just nu och vi ska väl snart hitta på något, ikväll blir det fest iallafall med mina nära och kära. Puss..


Njuuuut!


Home

Jag är hemma, skönt men ändå jävligt oskönt. Kallt, snöigt och segt i Sverige... Vår, festande och roligt i Polen. JAg vill tillbaka! Men jaja, vi har haft riktigt roligt, även om vi var där på vardagar och inte över en helg tyvärr, men supande har det blivit och en del shopping, bla två par nya skor, mycket billigare cigg, vodka och några tröjor, inget fel med det. ;) Nu ska jag äta middag och prata med mamma min, därefter åker jag hem till Boel på en efterlängtad filmkväll (efter tre kvällarsstenhårt festande så mår jag lite sådär) är alltså riktigt sliten och bakis så en fet påse godis och film med sin mycket saknade och underbara vän låter lockande.. Peace out! <3


Jag lyckas såklart blunda på bilden men jaaa, bakis och hungrig som fan på bilden, Haha.


RSS 2.0