vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

SOM jag ätit, helt sjukt. Jag känner mig som en boll som verkligen rullar fram nu, herregud. Jag lagade middag ikväll, rostbiff med hasselbackspotatis och rödvinssås, yummie. Känner mig sjukt duktig, gjorde värsta salladen o grejer också :D Snart äre Wallander, ska bara ut på en snabb cigg innan med Oscar. STUDIEDAG PÅ TISDAG, SWEEET! Ska antagligen vara med Lamin då, håller tummarna för det iallafall. (a) PUSS HEJ

Sunnyday

Söndag, har inte skrivit på länge, so what. Helgen har rullar förbi jävligt fort, i fredags var det fest i Vällingby med Sara x2, Nancy, Christal,  m.fl orkar inte rabbla upp en jävla massa namn, var iallafall typ 4 snubbar som fyllt 18 som hade festen, så det var en ganska stor fest i en lokal där, och det bästa av allt var gratis dricka, woho. Fast hade dock egen men aja, dubbelt upp! Blev lite för mycket bara dock, menmen. Rullade hem till Oscar vid 3- tiden iallafall.

 igår så var det Ellen&Linda som hade födelsedagsfest, helt okej fest fast det blev lite onödigt bråk mellan folk jag kände, inte kul inte kul. Bilder från den festen kommer nog upp på facebook skulle jag gissa, jag tog själv bilder från vällingby festen men min mobil är cp så vi får se om jag får upp dom på datorn. Nejnej, sen sov jag hos Lamin igår till idag, och nu är jag hemma. Ska äta middag och sen kolla Wallander med mamma. PUSS!

Onsdag

Godmorgon. Har nyligen vaknat, shame on me no school today.Orkar verkligen inte, är så in i helvete trött! Och såklart hade jag prov imorse, alltid de dagarna som man är som mest trött på som ska vara provdagar, aja whatever hade iofs inte pluggat ett piss. Fast brukar jag göra det? Haha nej. Menmen! Nu ska jag hem till Boel som också är hemma idag, vi skavara där ett tag innan vi ska åka till stan där hon ska fixa sitt hår, riktigt spännande faktiskt eftersom jag också ska jag göra det om någon månad, can't wait. Långt, rakt hår, typ min dröm.

Efter det ska jag möta min älskade mamma och moster, vi ska till koh phangan och äta, dvs en thailändsk restaurang på söder som är jävligt häftig faktiskt. Ska bli jättetrevligt! Jag älskar min mamma och moster sjukt mycket, dom är typ som mina bästa vänner, tillsammans med alla andra mina andra fina vänner. Kan prata med mamma och moster om det mesta, jätteskönt faktiskt. Men det är dagens fina små planer. Nu tackar jag för mig. Peace out!






Lite bilder på restaurangen.




Ti amo


Älskar låten!

Ska kolla film med mamma nu, Johan Falk på 4;an. Love it! Jag älskar alla jävla svenska typ deckar-filmer, beck, wallander, johan falk, stieg larsson triliogin osv. Haha. Sen blir det sovdags. Peace out!


Telefontråk

TELE INFO;
Vad står det i ditt senast mottagna SMS?: "Alltså jag minns typ allt i ett enda blaj men i will tell you :D men idag, efter tre nätters festande är mitt huvud typ fuckat haha jag är skitdum idag, men helt klart värt det! :D"
Vad tycker du om person nummer 6 på din kontaktlista?: Anna i min klass, älskade! <33
Har du kysst nummer 11?: Haha, öhh nej :)
När träffade du person nummer 26 senast och vem är det?: Elin Brolin, ja det var väl i somras typ.
Vem pratade du senast med i telefonen? Oscar.

Vad står det i SMS nummer 3 i de meddelanden du skickat?: måste bara skratta lite haha!! "Nej tror itne det. Det är väl typ som p-piller egentligen. :D Hur körde ni då? Ställning? Var det inte fett ljust? Hade du kul i sälen btw? :)"
Vad visar bild nummer 5 i ditt bildgalleri?: En bild på Emil bakifrån naken i min säng när han håller för sin röv.
Är bild nummer 10 en bild på någon du älskar? Det är en bild jag och Anna ritade av Boels saftiga fitta men aa, sure love it!
Vem är person nummer 31 på din kontaktlista och hur känner du honom/henne? Emilie Björk, känner henne genom Sara egentligen eftersom dom går i samma klass.

*error* (Namnlös)

Varför är det alltid så att alla mina vänner ska hata killarna som jag håller på med? Alltid, alltid, alltid. Alla mina vänner säger alltid saker såsom "han är inte bra för dig, han behandlar dig som skit, han vill bara ha sex" osv, frågan är då om jag är blind eller om dom bara missuppfattar allt. Jag är öppen som person, mina vänner vet i princip allt som jag tycker, känner eller vad som händer i mitt liv.

Så jag berättar förstås allt som händer mellan mig och killar, bråk, mysiga stunder, saker vi säger osv. Men ingen verkar förstå, för i mina ögon så är du näst intill perfekt. Ingen är perfekt, vi har våra bråk men du är som ingen annan. Men ingen av mina vänner ser det, ingen förstår hur det känns varje gång vi två är ensamma med varandra, utan de ser bara bråken och hur han ibland kan behandla mig..

Tyvärr, och det sorgliga är då att jag börjar ljuga för att dom ska tycka om mig, inga storsaker men jag kan överdriva saker, tex. om han säger att han saknar mig så säger jag att han säger typ "älskling, fan vad jag saknar dig" blablabla, eller att han gör gulliga saker för mig, bara för att dom ska sluta hacka på honom och förstå att han faktiskt är underbar....

JAJA! Bajs, det var dagens känslostund. Nu ska jag vara glad, jag sitter hemma själv nu, kom hem för inte alltför länge sen efter att ha sovit borta. Gårkvällen spenderades somsagt hos Ellen med en hel del människor, eller fler än vad jag räknade med iallafall, så det var rätt trevligt. Grattis till henne och Linda igen dåra. Förövrigt så är jag bitter. Har så inte lust med skola imorgon och dessutom så ska jag denna vecka ha både historie och svenska redovisning inför klassen, not my thing. Dessutom kom jag just på att jag är sen med samhälls-skiten. DAMP! Hejdå

HAHAHAHAH

Nyvaken och jävligt glad! Pratar i telefon med Boel och Ellen på samagång, tre i samma samtal eller vad man säger. Sjukt roligt! Ellen som är helt grovt bakis och Boel som är sjuk och jag allmänt seg. Trevligt-trevligt! Vi planerar kvällens planer och sådär, Ellen fyller år så stort grattis på henne!! <3 Nej men hejsvej.

Peace out!

Då avslutade jag kvällen med lite dataspel, hur coolt är inte det på en fredagskväll liksom? Har badat färdigt, smörjt in mig och rakat mig inför imorgon, för imorgon ska det verkligen smälla! Ingen tvekan om det. Så nu säger jag härmed godnatt, puss och jag hoppas jag får sova ut imorgon och att BOEL INTE!!! ringer mig på morgonen. Puss


Fredag

Och vad gör jag? Sitter hemma, ska ta mig ett bad och faktiskt (hör och häpna) läsa! JA! Jag ska läsa, tror inte jag frivilligt läst en bok sen 3;an, helt seriöst. Detta är då inte frivilligt heller om man ska vara exakt, vi ska ha läst ut någon skitbok på engelska tills vecka 6. Segt. Jag hatar att läsa, finns så mycket bättre saker att göra än att sitta med huvudet nere i en bok, menmen what to do? har iallafall kollat let's dance, mina föräldrars passion just nu men mor och far min dåra, och nu sitter jag här. Ska somsagt bada nu, puss!


HEMSK bild som jag blev taggat på på facebook för några dagar sen.
Vanessa, Agnes och jag i 7;an tror jag.


Tungpiercing

... måste nog vara det tråkigaste som finns nu för tiden! Varenda jävla fjortis och tjej i min ålder har det ju nu (liten överdrivt). Nej men seriöst, nu säger jag absolut inte att jag var först med det eller så, men när jag piercade tungan kände jag helt seriöst bara en som hade hål där. Sofie tog dagen innan mig och Sara samma dag, var meningen att alla vi skulle ta på samma gång men det blev inte så, därefter så tog den ena efter den andra av mina vänner hål i tungan, och ännu fler bekanta.

 I nuläget när jag umgås med vänner så är det typ en av 30 som inte har hål i tungan, hur kul är det? Jag är inte den sorten som man var i typ 2;an när man körde med "du får inte köpa likadan tröja som har har, härmapa!" och sånt, men fan när jag piercade mig så var det iallafall lite speciellt, nu har ju varenda kotte hål i tungan. Det speciella med att ha det är som bortblåst..

Dessutom förstår jag inte, vad fan är det snygga med det egentligen? Hur vidrigt som helst om du verkligen tänker på det, vidare snyggt är det faktiskt inte. Jag tog hål där eftersom jag tyckte det var lite unikt, roligt och speciellt, vad är den nu? Lame så in i helvete. Ska antagligen ta ut skiten ur tungan snart, om det inte hade varit ett så jävla bra tidsfördriv att leka med kulskiten. Stor jävla diss på tunpiercingar, ååååh! Usch, om någon funderar på att ta det, then don't! Var mer speciell, följ inte alla andra. Så jävla tråkigt att alla alltid ska göra samma saker.

Jag funderar dock på att, om jag inte tar ut tungpiercingen att ta ytterliggare en, då blir det lite mer "eget" iallafall, sen är det faktiskt rätt coolt, eller göra som Debbie's kompis Darynka (ingen aning om jag stava rätt) men hon har iallafall staven tvärtom eller vad man ska säga, båda kulorna är på översidan och staven går genom tungan vågrätt istället för lodrätt, jävligt snyggt faktiskt! Men vi får se..


Bilden ser jävligt äcklig ut men sådär menar jag isåfall om jag ska göra en till piercing.


Ja jag har sjukt tråkigt...

Om mig själv:
1. Är du lycklig? Ja
2. Är du uttråkad? OM jag är.. Herregud hatar att bara vara hemma själv.
3. Är du ledsen? Nej inte direkt. Inte nu iallafall.
4. Är du italienare? Öh nej
5. Är du full? Inte det heller
6. Är du en cooling? 2 cool 4 school iaf. Nej men aa.
7. Är du från Irland? Nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Yes


Två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? På tjejer: Hår Killar: Ögon.
3. Katter eller hundar? Katter måste jag nog säga.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Nära vänner.
5. TV eller Internet? Internet tror jag.
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på vem de spenderas med.
8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt? Natt när man är med vänner, annars dagar.


Om mitt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, attraktion kanske men inte äkta kärlek.
2. Har du nånsin blivit sårad? Mjo.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja?
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Antagligen ja.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ohja.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Eftersom att den ska vara hemlig så antagligen inte? :S
7. Är du kär? Definera ordet kär.
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja det tror jag nog..


"Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
Har nog aldrig smitit.
2. Brutit ett ben? Fotbenet annars nej.
3. Gjort nåt du ångrar? Ja
4. Hoppat Bungee Jump? Never ever.
5. Ljugit för någon du tycker om? Vita lögner.
6. Ätit en hel tårta? Jag gillar inte direkt tårta.
7. Gjort bort dig offentligt? Haha, det är min grej det.
8. Velat försvinna? Hahaha, aa ibland.

Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Mamma.
2. Telefonsamtalet du fick? Mamma.
3. Personen du va med? Min broder.
4. Roligaste grejen som hänt? Någonsin? Oj svårt.
5. Personen du sms:ade? Anna
6. Gick på bio med? Bpel.
7. Va och shoppade med? Ellen, Milenna och Boel.
8. Du skrev till på myspace? Har inte den skiten.
9. Du kramade? Moster.

Sweet!!

Ser ut som om att jag får min lön imorgon, hur great blir inte det? Jag som är helt fattig nu har några tusen att röra mig med denna helg, inte för att jag lär bränna allt (hoppas jag) men fortfarande. Kommer bli sjukt roligt. Imorgon ska jag nog bara ta det lugnt, pappa kommer hem så ska väl umgås med honom, handla möbler osv, och på lördag så ser det ut att bli utgång, riktigt trevligt måste jag påpeka! Glad Sandra.

Onödigt skit

FÖRSTA
Riktiga förälskelse:
Hamza
Begravning: Stefan
Piercing/tatuering: Tungan

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: Lamin
Såg dig gråta: Lamin
Fick dig att gråta: Lamin
Du gick på bio med: Boel
Du gick på stan med: Kan ej komma ihåg.
Skällde på dig: Bra fråga.
Skickade ett e-mail till dig: Någon moderatgubbe som jag mejlar med (skolprojekt)

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja
Bråkat med ditt husdjur? Hahaha, ja.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Ja

DE SENASTE 72 TIMMARNA HAR JAG
Gråtit: Ja, nyss till one tree hill på tv.
Köpt någonting: Sushi, donken, cigg.
Varit sjuk: Är sjuk nu.
Sjungit: Ja självklart
Sagt "jag älskar dig": Nope.
Velat säga till några att du älskar dem: Inte direkt.
Träffat någon ny person: Yes
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja

Working class

Höhö, jag jobbar. All alone, Boel och Janna är som bortblåsta. Nej men det finns ju alltid trevligt folk här men lite ensamt utan dom måste man ju ersänna. Men jag överlever, går bara segt idag. 200 kronor intjänat, inget att skryta om direkt. Slutar om drygt en timma, då blir det hemfärd sen får vi se vart vinden för mig därefter, börjar ändå ett imorgon och slutar kvart över 2 så det är lugna puckar. Hoppas på att få åka hem till min favorit ikväll, dvs om jag orkar det. Bör ta itu med lite skolarbete och sådär.



Ringde iallafall nyss någon galen utländsk tant som började skika om gud vet vad, haha. Vissa människor man ringer är ju riktigt jävla goa'. Kärringar som klickar, gubbar som skriker att dom ska döda en, haha. Fast det är typ 1 på 50 som gör det, men ändå. Jag skrattar dock bara åt dom, jag är typ likadan när jag svarar när telefonförsäljare ringer hem till mig, speciellt när dom ringer typ 11 på morgonen och väcker en, hallå idioter mina föräldrar jobbar antagligen? :S Men jaja, nu ska jag fortsätta. Puss!

Sovmorgon

Sweet, börjar kvart över ett, jävligt skönt!! Egentligen skulle jag börja vid halv tio, men jag är "klorallergiker" så kunde inte bada med klassen som vi skulle, orkar verkligen inte blotta min blekfeta kropp och jag sover hellre än att plaska runt i någon nedkissad bassäng. Så jag ska till skolan och lyssna på något drogföredrag sen slutar jag typ, då blir det jobbet direkt.. Har iallafall precis smällt i mig en sjukt god frukost, rostade mackor med sallad, kräftstjärtar, majonäs och avokado. Inte illa, jag som aldrig äter frukost. Nu ska jag platta håret och sminka mig. Püss


Gammal bild


Meet me halfway

Söndag och jag ska bege mig hem. Orkar inte skriva, puss!


Night regrets

Kväll. Den enda tiden på dygnet då jag faktiskt kan tänka klart. Dåligt men klart. Det är på kvällen alla tankar komma, hat, ilska, ånger, kärlek, vänskap, förlåtelse, det är för mycket just nu. Jag klarar inte av komplicerat och allt är så mycket mer än bara komplicerat nu. Det gick över den gränsen så fort jag lärde känna dig. Det är just dethär jag inte orkar med. På dagarna händer alltid saker, saker som får mig att gå vidare, skratta och tänka på annat. Men när kvällen kommer så kommer tankarna och sågar ned en igen. Jag vill bara få bort dig, bort från mig förevigt. Jag vet att jag kan, men frågan är när. Jag önskar nu. Helst av allt vill jag bara ringa dig, träffa dig och låtsas som inget, men det är inget alternativ. Så jag ligger här och blir våldtagen av tankarna istället... Jag hatar nätterna utan dig, nätter överhuvudtaget. Jag klarar inte ensamheten av att ligga i sängen utan dig bredvid mig, du har gjort mig beroende. Ensamheten är nog värst, det ironiska är att jag är inte ensam, skuggan bakom mig av en annan finns där, men den är inte du. Varför kan en annan människa inte fylla det tomrummet du lämnat? Varför känns inget lika bra som det gjorde med dig? Varför? Du kan ju inte ha känt detsamma, eller? Tänker du på samma sak som jag om natten eller är jag ensam om det? Nätterna och ensamheten tar sakta men säkert livet av mig. Jag hatar nätterna.

Friday evening

At Boels house. Jag skulle egentligen ut med "sköndals tjejerna" var planeringen som jag fick höra från Sara för ett par dagar sen, alla vi gamla vänner skulle ses och umgås och dricka lite och sådär, typ jag, Nathalie, Cassandra, Marlie, Sara, Sara, Sofie, Linnea m.fl. Men vet inte vad som hände med det, därefter var planen bio/kröka eller något liknande med Ellen, men jag har typ halft tappat rösten och hostar som gud vet vad, så kan knappt prata, så pass på det helt enkelt. Så here I am, jätteglad över hur kvällen ändå blev. Vi har lagat tacos och hyrt två filmer, min lilla älskling pearl harbor och en film som Janna från mitt jobb tipsade om, the notebook :) Får se hur dom är, vi ska strax börja se dom. Annars ska vi ta det lugnt så att jag piggnar till till imorgon, fiesta då hoppas vi.

Förövrigt så har jag varit i skolan idag på spanskan, där vi lyssnde på musik och skulle fylla i ord som saknades i låten på något papper, vi ska tydligen ha lite skönare spanska på fredagar, helt okej det. Ny lärare har vi också, han verkar jävligt skön faktiskt, sweet! Efter skolan åkte jag till jobbet en stund, två timmar typ, satt mest och spelade harpan/hjärter (mitt nya beroende) och dansade med Boel. Skojjigt värre. Så jag tjänade bara 135 idag, haha! Men alltid något, tre cigg paket (Boels citat). Om man då röker camel blå som Boel bara äääälskar. Nej men fy man ska inte röka gud vad äckligt!

Långt inlägg idag, vad kan jag mer säga? Planeringar för pengarna jag tjänat: Hårförlängning: 3000 :-, kryssning runt 1500:-, saker till mitt rum 1000:-, kläder/smink 2000:- och "vodka/cigg" 5000:-. HAHA! Så roligt kan man ha med två månadslöner plus studiebidraget, då om jag lyckas stay in school every day.

Nu blev det nedrans långt, jag ska väl sluta för allas säkerhet. Puss på rumpan :)

Pearl harbor. Riktigt jävla fräscha killar pratar vi om då, speciellt Ben Affleck.


The one

Låten som påminner så mycket om Rang, en person som alltid oavsett vad stått vid min sida. Tack vännen, det betyder något oerhört. Även om jag inte visar det så bra, det betyder något otroligt!

Själva låten börjar vid 00:40, innan är det någon fjortisröst..


Serious business

Hola at yah! Esta en casa, no se porque. Jag fixade mig imorse, var färdigfixad precis i tid för att gå och komma i lagom till till skolan imorse, men sen möter jag min värsta fiende, haha. Datorn var på, så jag satte mig snabbt för att logga ut från facebook, när jag märker att jag har 20 ny händelser, hallå klart jag checkar läget. Vips så märkte jag att jag skulle bli typ 10 minuter sen, sen kom jag på att vi ändå har vikare och jag är klar med skiten vi gör, typ. Så orkar inte, nu har jag bara en lektion kvar, spanish klockan 12. Det är ändå sweet, nu ska jag ner och äta choklad och kolla läget på tvn. Puss!


Så arg jag kan se ut då. Aja jag nyss typ.


Sweet


"El plato favorito"
Hahaha, jag älskar detta. Alla som känner mig knows it.
Har precis tryckt i  mig detta och njuter nu av mitt översvällda mätta mage.
Ska möta Oscar om en stund, vi ska väl kolla på någon rulle eller så. C'ya bitches


How do you deal with losing someone you love

I can hate you, get sick of just the thought of you, erase your number and all of my memories of you, but I'll never forget you.

At work

Jobbar, nytt projekt. Säljer "aktiv träning", någon intresserad? :) Haha, men chef kommer döööda mig om han ser att jag sitter inne på internet så detta får gå fort. Jag levet och mår jävligt bra, har bara fullt upp. Läxor, fester, vänner osv. Men jaaaaaaaa life is good. Fullspäckad tre helger framöver, riktigt bra grejer som händer! Massa vänner som fyller år, trevliga firanden m.m. Sitter i samma rum som Boel nu, Boel som fick till det idag (he-he). Orka. Nu kommer hon bli arger. Puss

2 cool 4 school

Otaggad till hundra men så kan de vara, skola imorgon, woho! Fyfan säger jag bara... Och det värsta med denna termin är att det ska vara en "ny start" för mig enligt min lärare, eftersom att csn tydligen kontaktat min mentor och skit pga förmycket frånvaro, snark på det. Så då har dom kommit på en plan, för varje skolkad lektion ska dom dra 100 från mitt studiebidrag? :S HALLÅ!? Så det blir väl till att sköta skolan om man inte vill vara fattig. Plus att min mentor och min  mamma ska hålla telefonkontakt typ varje dag för att se till att jag sköter skolan, great! Äh, nu ska jag plugga. PROV IMROGON! Fuck this.

somebody to love


Love it

Hahaha, sweet bild på mig och Agnes från nyårsafton, jag älskar mina små "fylleblickar" jag lyckas få till på foton ibland, finns det sexigare eller? Höhöhö. Förövrigt sitter jag bara hemma just nu, har spelat dataspel och ätit middag nyligen, snart ska jag möta min favorit, sen får vi se vad som händer. Jag har en marabou apelsinchoklad som väntar på mig i kylskåpet, muhahah best ever. Bjuder iallafall på den jääävligt schnögga bilden!


Boooored

Namn: Sandra Linnea Victoria Carlén

Kallas för: Öh, har inget smeknamn direkt.

Stjärntecken: Oxen

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Tungan, naveln och ett par stycken i öronen.

Tatueringar: Två stycken.

Längd: 1.73

Skostorlek: Olika, 37-39.

Hårfärg: Naturligt blond, men färgat mörkbrun.

Fräknar: Får jag under sommaren när jag solar.

Motto: Lev varje dag som om den vore den sista.

Kär? -

Önskar du att du bodde någon annanstans? Önskar och önskar, klart det vore trevligt att bo lite varmare, Italien är underbart, eller penthouse i New York eller så, sweet!

Tycker du att du är attraktiv? Ibland

Dricker du? Människor dör om de inte dricker så antagligen ja?

Röker du? Kan diskuteras.

Vilket schampo använder du? Olika hela tiden, just nu något fruktis skit.

Vilken parfym använder du? Också jävligt olika. Jag har typ minst 10 olika parfymer hemma så det blir lite av varje. Men favoriten är nog escadas moon sparkle om den nu heter så (a) Deras "säsongs" parfymer eller vad man ska kalla det. Love them!

Vad är du rädd för?
Att förlora någon jag älskar.

Gillar du att tvätta? Har aldrig gjort det så vet inte?

Gillar du berg- och dalbanor? OM jag gör, love it!!!

 

Senaste…

Filmen du hyrde? Twilight ettan med mammsen.

Filmen du köpte?
Öh, borde vara dom där män som hatar kvinnor filmerna som pappa köpte.

Låten du hörde: Ashanti - Only You

Låten du laddade ner?
Laddar inte ner musik.

Personen du ringde? Lamin

Personen som ringde dig? Boel

TV-program du såg? Glee eller vad det heter, den där serien på 4;an.

Person du tänkte på? Sara som jag såg på Glee med igår.

 

Favorit…

Låt: HYar ingen direkt favorit låt, varierar hela tiden.

Sak att göra: "Cigg, Chai-latte och bajsa" HAHA

Sport: Fotboll/Innebandy.

Dryck: Julmust eller mjölk!

Kläder: Någon riktigt snygg tunika, eller ett par klackar.

Film: Har nog ingen direkt favorit, är väl lite tråkig och svarar som många tjejer, jag älskar twilight.

Bil: Jag har noll koll på bilar, non of my interest.

Serie: Desperate housewives måste nog vara den bästa.

 

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Vem har inte? :S

Gråtit över en flicka? Har jag säkert.

Ljugit för någon? Ja, en hel del.

Varit i slagsmål? Hur många slogs inte med sina syskon som små?

Blivit arresterad?
Typ, eller tagen av polisen eftersom dom trott att jag snott massa saker på en fest, och en av tjejerna som blev av med sakers pappa var polis, så fick stå ute i kylan i 4 timmar när dom skulle visitera mig och mina vänner, tills dom tillslut släppte oss vid 5-tiden och fattade att vi inte hade gjort det. Idioter.

Träffat någon från internet IRL? Ja.

 

Antal…

Gånger du varit kär? Påriktigt? En.

Gånger ditt hjärta brustit? Vet inte riktigt.

Hjärtan brustet på grund av dig? Vet inte

Tjejer du kysst? Med fyllestrul så blir det väl runt 8 stycken kanske.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Öh, ganska många.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Noll skulle jag tippa.

 

Senaste…

Boken du läste? Jag har nog inte läst en bok sen typ 2;an, helst seriöst...

Personen du fick e-mail av? Facebook

Personen du fick brev av? Farmor och farfar.

Personen du fick sms av? Mamma

Gången hela din familj åt middag tillsammans? För nån dag sen

Saken du köpte? Cigg igår.

Vad har du gjort idag? Sovit, ätit frukost, åkt hem från där jag sov.

Brukar du svära mycket? Det är nog rätt vanligt. Inget jag tänker på.

När stiger du upp på morgonen?
Skoldagar allt från 6:00-8:00, annars blir det väl aldrig innan 12.

Vad har du på dig? Leggins, en tunika, tröja över och en sjal.

Vad ska du göra ikväll? Bra fråga. Hmmm, borde plugga men kanske ska träffa Lamin.

Vad är du allergisk mot? Inget egentligen. Annars folk som anser att de är "störst, vackrast och bäst"

Var har du ont? Nej, är bara riktigt trött.

Använder du hårspray? Usch nej, hata.

Kan du stå på händer? Har aldrig kunnat.

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan!

Salt eller socker? Socker såklart!

Gillar du ketchup? Huge fan. Ketchup till allt!

Är du glad nu? Inte ledsen iallafall.

Var du glad igår? Var rätt seg igår men ja, hade mina skratt-stunder på jobbet.

Vad dansar du till? Allt med mycket bas.

Stockholm är… ? The one and onlu.

Göteborg är… ? En stad som alla heter Glenn i. Nej men lite gullig stad.

Kan du sjunga? Jag kan sjunga, men det låter förjävligt :)

Spaghetti eller makaroner? Makaroner, helst snabbmakaroner.

Land du vill besöka? Thailand, Japan och något afrikanskt land, typ Kenya?


Memories


TRÖTTER

Gryyymt trött. Även om jag sovit från typ två-två? Haha, illa. Sitter hemma nu och tittar ut på snön och kylan, inge lockande direkt. Sara är påväg hit iallafall, sen får vi se vad som händer. Jag jobbar ikväll så blir väl en relativt lugnt kväll skulle jag tippa på. Men jobbet är faktiskt nice, har tjänat 4000 än så länge, och snittat på att tjäna runt 600 spänn på 3 timmar, det är fan rätt bra. Det var typ allt för mig, blogga är inte det roligaste direkt. Over and out!

Raped

Orkar inte. Min hjärna är "out of order" vafan, kan inte ens komma på ordet på svenska.. Ur funktion!!! Orkar inte. Har allderles för mycket att tänka på just nu, varför är allt så äckligt komplicerat? Nej nu jävlar, jag ska ut och ta en cigg och tänka en stund, innan mamma skriker på mig att jag måste fortsätta med mitt rum. Adios

Fredag

Bajs. Jag är hemma med Peter och Axel, vi gör typ nada... Lyssnar på riverside, festligt. Ska möta Oscar sen som kommer hem från Afrika idag, därefter vet jag inte. Ska ta det relativt lugnt idag. Jag har varit på bio idag igen, new moon, igen det med. I LOVE IT! Jag älskar Jacob, oavsett! Han ska bli min man. Jag och Boel åt på tok för mycket popcorn, godis och snacks. Orkar ej skriva. Axel har en bh på sig. Hejdå


MY MAN!


Gårdagens låt


YEY RIVERSIDE MOTHERFUCKER!!!
Min och Agnes låt igår, dansades och sjöngs till hela kvällen.
Kvällen började hemma hos mig och slutade i Hornstull med en på tok för full Agnes
och lite old friends som hjälpte mig med henne. Mycket nöje. Lagom är bäst, eller!? not


RSS 2.0