Carlen.devote.se

Bytt blogg!

Kuddkrig

Sovdags. Kramar kuddarna och önskar att jag var någon annanstans, ayia napa eller Stockholm vore fint! Istället ligger jag ensam i Karlskoga och har precis ställt klockan på 08:30, sovmorgon!!! Min fina torsdag har förgyllts av prov, en tvåtimmarspromenad i skogen, matlagning och häng vid vattnet under solnedgången med Emma. Bild jag tog tidigare idag när jag var ute och gick. Peace

 


Tröttnar aldrig


Värdelös dag


Jag har inte gjort något nytta alls idag. Vart i skolan men där bara suttit på lektionen, inte ens orkat hämta ut böckerna ur skåpet. Väl hemma så lagade jag hemgjord gulaschsoppa men efter det så har jag inte heller gjort något, tittat på film och sovit. Nu ska jag försöka sova, har vänt på dygnet efter Stockholmsresan så behöver få lite ordning igen... Godnatt


Saturday

Fanny, Yolanda, Sara, Ellen och jag i lördags. Woopwoop!


Dagens klädsel


17.


This means war

Under min sista kväll i Stockholm, söndagen så var jag helt sjukt sliten. Hade haft en extrem sängliggande hela dagen, förutom ett avbrott för att gå och käka ute eftersom jag måste så dåligt. Tog mig i kragen och åkte iallafall och tog några cider med Emil och snackade om allt som hänt sen senast vi sågs!

Därefter så åkte jag och möta en gammal killkompis och gick på bio. Såg filmen this means war, ruskigt bra faktiskt! Stört snygga skådespelare, dreglar bara jag tänker på det! Sen vart det rakt hem till Sara och hänga där. Partykvällen nr. 1!



On my way home

Är i Örebro nu så är strax hemma! Mindre oskönt, har nog aldrig haft en sån ångest över att lämna Stockholm. Min vecka har fan varit det bästa någonsin! Helt sjuka utgångar med mina underbara vänner! Måste tillbaka snart igen, inser bara mer och mer hur mycket jag saknar Stockholm! Ska möta mamma nu, hörs!


Strawberries

Bakfylla så det skriker om det. Sov hos oscar inatt och är nu påväg till bl.a. Mark för att hämta lite saker jag glömt där och sen vidare till Patrik där jag också glömde saker, ska även hämta vin till ikväll! Ska sen möta Marlie och dra hem till henne där vi ska föra med lite folk innan vi möter Ellen, Yolanda och resten av flickorna för ytterligare en utekväll.

Jag måste bara piggna till ordentligt först, men jag har frossat jordgubbar i solskenet vilket faktiskt lindrar huvudvärken, tröttheten, illamåendet och ångesten något, tur det! Ska gå av bussen nu, hörs!


 


Last night

Tre otroligt lökiga bilder från igår, tack alla som var med för en sjuk kväll!


Nype

Påväg hem till min bror där jag ska duscha och fixa mig inför ikväll, ska även föra där också! Jag har varit på stan i drygt fem timmar med moster, lunchat och även köpt en ny beige skinnjacka secondhand, love it! Taggar inför ikväll nu... Peace!

Räkmacka, orgasm!

 


Marlie Bastman

Hemma hos Sara nu efter att ha gjort lite av varje idag. Var nyligen hemma hos min fina Marlie och satt ute på balkongen, drack kaffe (eller ja, Marlie gjorde), kedjerökte och babblade om allt som hänt sen senast vi sågs! Sjukt kul att träffa gamla vänner, speciellt när man fortfarande kan prata om precis allt med dem och de fortfarande vet precis hur man fungerar som person!

Imorgon ska jag sova lite längre, ska möta min moster i stan vid ett för att luncha, kolla på studentpresent till mig och promenera i solskenet, helt underbart! Därefter ska jag hem till min bror med Agnes och hämta alkohol och föra innan vi beger oss till Nype där en gammal bekant är dj och fixat vipentré och skit, kan bli kul! Hörs sen.

 


Hellströms

Sitter på tunnelbanan påväg hem till min bror, ska ut på en långpromenad med honom och hunden strax. Ska sen träffa Marlie och på kvällen Oscar, längtar! Bjuder på en bild från igår på Hellströms på Javier och Mattias. Tror Agnes stapplar omkring någon annanstans


Sushilunch

Umgåtts med Agnes idag! Vi har varit på Björn Axén och fixat en sak, promenerat på stan, varit i hennes skola och träffat hennes supertrevliga klasskamrater och sen suttit ute på en uteservering och ätit sushi och pratat! Sypermysigt!

Just nu är jag med Tove och Sara och ska iväg till Farsta och shoppa samt handla mat. Sen ikväll ska jag möta Majken, Agnes, Mattias och Javier som jag gick i samma klass som 5an-9an och ta en öl och snacka skit. Perfekt onsdag!


Framme!

Framme nu och har hunnit med en middag med storebror och moster innan jag mötte Sara och Tove! Ska imorgon ut och springa i mitt gamla bostadsområde, de bygger om så mycket så vill se vad som hänt. Annars så ska jag förhoppningsvis möta Agnes, fika med Ellen och på kvällen er jag inte riktigt än.

Tänkte lägga upp en fin bild på mig och Tony, Saras rottweiler på hur vi ser ut just nu. Bilden skulle blivit as söt om inte han precis när jag trycket vänder på huvudet och slickar mig i örat istället, men jag bjuder på den!


Mot Stockholm

YES!!! Och då har man ledigt i en vecka, så jävla skönt! Två studiedagar och inställda lektioner har gjort att jag passar på att åka till Stockholm, sitter just nu och väntar på tåget i Örebro. Längtar sönder efter att träffa alla saknade vänner och få gå ut på lite bättre nattklubbar! Hörs när jag är framme. Peace!

I Brist på andra foton blir det ett foto på mina nyaste skor, bruna skinnstövlar som mamma var snäll och köpte.


<3


Morgon

En lektion Sen shopping med mamma och träning! Underbar dag trots det helt värdelösa vädret!!


Live life


Internationell ekonomi

Fan vad kul! Helt sjukt. Slutar vid halv tre, ska då ut och gå med Caroline innan jag klockan tjugo i fyra har min tandläkartid för att kolla upp hur det går med tandköttet, får se om jag svimmar denna gång. Ikväll ska jag träna zumba med Emma och annars chilla med livet. Imorgon har jag skola från halv tio till kvart i elva, min mamma har sen ledigt så jag ska leka med henne. Dags att göra nytta. Ciao

Jordens segaste söndag

Mår som jag förtjänar. Vi drog aldrig ens ut igår utan festade bara hos Tom hela kvällen. Jag har ju tyvärr inga bilder alls från kvällen, hade väl fullt upp med vinet och buggandet! Mamma hämta hem mig redan vid 2 och idag har jag varit ett lik, tvingade dock iväg mig själv att träna en timma men sen har jag bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Men det positiva är att min vän Caroline verkar ha haft en mer livlig natt än mig, när jag låg däckad med katten så hade hon annat för sig... Woopwoop!


Hajtårta

Igår bakade jag, Victoria och Emma en hajtårta till Tom ( han är jätterädd för hajar) och den vart ju fan sjukt jävla bra! Stört stolt över oss!!!!

Annars igår så gjorde jag och Vickan lite av varje: var på Gastro och mötte Lowisa och hennes alldeles för fulla och sliskiga killkompisar, mötte min man Joakim och snackade lite och lallade runt i bilen i hela Karlskoga och Degerfors.

Nu ska jag till Örebro med mamma och shoppa, därefter möta Lowisa en stund, SEB hem till Victoria och börja fixa mig. Hörs!


Tandköttsinflammation

Smärta är bara förnamnet! Lagade ju mitt första hål i onsdags och har haft sjukt ont i munnen efter det, är helt blå runt visdomstanden och de bakre tänderna. Ringde tandläkaren idag och fick akuttid där de konstaterade att för det första så var lagningen för hög så de gick dem slipa bort och sen hade något band som man har runt tänderna när man borrar skurit ned i tandköttet och fastnat så nu har jag tydligen en extrem infektion! Tack för den, precis vad jag behövde.

Grät som en gris och svimmade hos tandläkarn och såg väl ut som shrek med mascara i hela ansiktet när jag gick därifrån..

Hur som helst så kan jag inte alla tugga mat så ska tydligen leva på soppa och dylikt i två veckor, gå till tandläkaren var 4:e dag för att se utvecklingen, skölja munnen med något weird bakterieskit, äta Alvedon för att lindra smärtan och om det fortfarande inte är över om 2 veckor äta antibiotika. Party! Äter just nu min älskade fruktpuré och tittar på dear John med Carro och Carro, ikväll ska jag hem och bli ompysslad av min älskade mamma och pappa! Tur att jag har dem..


Sleeptime

Båda Caroline ligger i rummet bredvid mig och slog nyss på en film, jag som är duktig har bestämt mig för att sova istället så att jag är lite pigg till skolan. Snart är det helg och fan vad det behövs! På fredag planeras spelkväll, god mat och lite vitt vin och på lördag ska jag iväg och fira Tom som blir 23, kalas! Sovdags vare ja... Godnatt


Ledsen chey

Lagat mitt första hål i tanden idag, buhu stackars mig! Kändes iofs inte alls men bedövningen såhär efter känns ju som om att man fått en käftsmäll rakt i ansiktet. Jag blir deprimerad nu, kan bara le med ena sidan...

Något positivt är iallafall att vi hade prov i skolan, hade inte pluggat alls förutom att läsa sammanfattningssidorna till alla 4 kapitel, men gick sjukt jävla bra ändå! Kan bero på att det var det lättaste provet jag någonsin sett, men bra skit! Nu ska jag och min sambo laga mat, blir grekiskt ikväll och imorgon mexikanskt! Partyyy! Ska träna pump ikväll också, nog om mitt värdelöst tråkiga liv.


Tisdagsnatt

Ska sova strax, ligger just nu bredvid Caroline som ringer myshörnan och låtsas vara Ingrid, gymnasieläraren på 53 som älskar sina barnbarn och kantareller. Kul man kan ha?

Skolan var inget värd att nämna, därefter åkte jag hem och sov och drog sen på ett combatpass innan jag körde lite crosstrainer. Jag har även småhandlat lite och lagat torsk och spenat. Imorgon har jag prov och tandläkartid, festligt! PEACE


Bröllopsfotografen

Jag har suttit ute i solen med Carro1, Carro2, Johanna och Martin efter skolan och bara njutit! Grillade sen och lagade mat innan vi slog på bröllopsfotografen, ska nu strax titta på Big Brother och sen sova, sjukt trött. Imorgon skulle jag haft skola mellan 09.39-10.55 men nej, nu har vi typ ta-ikapp dag så oavsett om man behöver ta igen något eller inte så har jag skola mellan 08.40 och 15.00, fittskola. Arg tjej, herrå!


Solsken

Vädret är ju helt sjukt! 14 grader och strålande sol! Jag har hål nu så sitter med Miranda i solen och göttar mig samtidigt som vi dunkar Sean den förste banan, låtjäveln fastnar som fan... Sen ikväll så ska jag träna och därefter ska jag och min sambo grilla och ta oss ett glas vin, det gäller att njuta av livet.


Rodney min man

Back on track i Big Brother!!! Awesome! Dock skulle det ha varit ännu bättre om Hanna W också varit kvar men shit the same!! Underbart! Däremot så är både snygg Marcel och Amandus bisexuella! Varför ska detta hända alla snygga? Mer konkurrens för oss kvinnor! Mindre bra syn när Rodney även stoppar tungan i dem båda, han är otrogen mot mig och bör slaktas. Nästa gång jag träffar honom ska han allt få höra. Jag borde sova nu, klockan närmar sig 3. Godnatt

Fin bild på mig och min man på vår första dejt <3


FF

Fredagen spenderades med att Victoria och Tom kom hem till mig och vi umgicks en stund, snackade och så. Drog sen till Johanna med Martin, Niklas, alexandra och några och drack lite..

På lördagen hade klassen loppis så var där från 10-14, träffade sen Eriksson på stan och shoppade lite, åkte hem till mig och käkade grillat, drog till Lowisas 20-årsfest och var där i några timmar innan jag drog och jobbade och slutligen somnade vid klockan 4.

Idag har jag bara tränat och sovit. Även ätit middag och druckit lite rödvin hos Caroline, där jag förövrigt ska bo närmsta 2 veckorna då hennes padres är i Thailand. Party every day!!!! PEACE


Socialt självmord

Det är helt sjukt hur tråkigt jag har! Jag har skrivit två jävla engelskauppsatser och bakat i timmar. Min rygg och nacke dör av att sitta och rakt ner bara. Jag vill begå socialt självmord just nu. Det är fredag och jag har inga planer. Vill inte sitta hemma bara, no offence mot mina älskade föräldrar men jag har bara ingen lust att sitta och tomglo på tv:n med dem. Ska eventuellt träffa Victoria och Tom en stund, men then what? Blö. Jag vill bo i Stockholm just nu, finns så mycket mer att göra då. Bajs ska inte tråka ut mänskligheten med min deprission just nu... Tjarråååå

Helg!

Underbart! Jag är fattig som jag vet inte vad så ska försöka att inte bränna en enda krona denna helg, good luck Chuck! Hur som haver så spenderades dagen med först fotboll på gympan i skolan, därefter tränade jag och Caroline E easyvibe på gymmet, drog sen på sista svenskalektionen innan jag åkte hem och kollade film innan jag slutligen drog och tränade med Emma. På kvällen låg jag död i soffan med mamma och glodde på tv bara.

Idag känner jag ändå för att göra något annolunda, vad som helst! Jag har precis städat, ska skriva en engelska-uppsats nu och därefter måste jag baka eftersom vår klass ska ha någon form av loppis imorgon (fråga mig inte). Förhoppningsvis så ska jag träna ikväll också, men man vet aldrig vad som sker. Back to business! Peace

Fick med studentklänningen jag har beställt också, en från Elise Ryan, jag älskar den!

FESTKLÄNNINGAR - ELISE RYAN / TWISTED MESH JEWEL NECK DRESS - NELLY.COM
FESTKLÄNNINGAR - ELISE RYAN / TWISTED MESH JEWEL NECK DRESS - NELLY.COM

Uttråkad

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. Jag är 174 cm
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] JAg har många ärr
[ ] Jag blir lätt brun.White forever
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering/ar – Jag har två stycken
[x] Jag är osäker över mitt utseende. Ibland så
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. – Naveln, tungan
[x] Jag har fräknar. Får det när jag solar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ ] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[X] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[x ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller. – Med ett jävla tvång
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. -
[x] Jag har vaknat gråtande. Mardrömmar


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. Men det låter fan inte bra
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter. Enda levande saken jag kan döda
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen. Jag har ju högtalare i duschen så blir lätt så
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta” 
[x] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått mvg i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga. 


Godnatt

Nu ska jag och min bevis sova. Godnatt


Hahaha


Hammarby fyller 115!

 
Sitter i skolan och har marknadsföring och drar bajs-skämt! Mogen tjej, yes! I eftermiddag har hur som helst Hammarby träningsmatch mot Degerfors, så ska bege mig dit med Victoria och Caroline! Hammarby fyller ju hur som helst år så det känns ju underbart! Efter det så ska jag på ett trx-pass därefter bodypump och sen bodybalance. Fit for fight! Sen blir det hem och slagga, imorgon har jag möte med min PT. Fest! Peace




Hos Eriksson

Är hemma hos Caroline E just nu och håller på att färga hennes hår! Försov mig imorse och missade dagens enda lektion, lite illa! Har istället varit på stan och käkat ute och njutit av vädret, rätt skönt det. Ska snart hem och hämta träningskläder innan jag drar mig till gymmet på ett bodycombat pass. Skön träningsvärk står alltså på schemat. Hörs sen, peace!


Tre jävligt snygga

http://images.bubbleroom.se/data/blog/shecity-203-2.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_xC9ozoZm8n4/TS1vobMahtI/AAAAAAAACkY/YVDVSL8DxpA/s1600/Outfit+inspiration+from+Stockholm+street+style+2.jpg


Agnes Le Blanc


Min vackra vän!
Länge sen jag pratade i telefon med käre Aggan, så slog henne en pling påväg hem från gymmet och snackade om lite av varje. Trots att vi inte pratar ofta alls så är hon utan tvekan en av mina närmsta. Agnes är en sån som jag vet kommer vara min vän för livet. Vi har liksom känt varandra så länge, gått igenom så mycket så att det är omöjligt att något annat skulle vara möjligt. Jävla tur det, livet hade inte varit detsamma utan henne. Nej, nu börjar jag sakna henne. Men jag kommer till Stockholm i April igen iallafall, och vi MÅSTE ut och resa i sommar tillsammans! Så Agnes, nu får du boka in en konstig spontanresa någonstans med mig i sommar. Punkt slut.


På bussen

Sitter på bussen mot gymmet just nu! Hann hem i fem minuter och slänga på mig kläderna innan jag skulle iväg igen, stressigt ibland! Helgen har susat förbi och nu är det en ny skolvecka, känns ju sådär. Idag är det hur som helst en månad kvar till studentskivan, övertaggad tjej!!! Fixat lite inför den idag med, känns bra att få saker i sin ordning.

Vet förövrigt om att min blogg suger, blir lite b mobilinlägg när jag har tid. Orkar aldrig sitta vid datorn så då får det bli som det blir! Nej nu ska jag hå av bussen och kötta på crosstrainern, käkade en halv pizza med Miranda innan så det kan behövas! Peace!


Jag och Lundan i fredags hos Ennie!


Working!

Sitter på jobbet just nu och har min första rast på över 6 timmar, skönt att få lite frisk luft efter att sitta stilla i garderoben så länge. Det är ju rock och Bluesfestival här så det är en massa olika band här och spelar och hur trevliga människor som helt, dock rätt lite. Tror det bara är runt 200 gäster.

Hur som helst så återstår 4 timmar av mitt pass innan jag ska hem till min älskade kissemiss och säng!! Tidigare idag så har jag hunnit med att vara med Viktor, storhandla med mamma, umgås med hela familjen Melander och göttat mig i solskenet! Bra lördag! nej, nu ska jag äta och sen jobba vidare. PUSS

 


Sunshine

Fantastiskt väder! Efter skolan så har jag myst med katterna i solen och ska nu ut på en pw innan jag ska dra till gymmet och köra i en och en halv timma innan det blir en timmas pass! Underbara torsdag! Fick även tillbaka en uppsats jag grodde jag skulle få g på som det gick riktigt bra på, lite extra lycka! Imorgon är det fredag och helg, älskar livet just nu!!!


RSS 2.0