rubrik

Godmorgon. Jag vaknade nyss, tidigt right? Men det är skönt faktiskt. Gårdagens spenderades hemma med Sofie, vi kollare på film och tog det lugnt bara. Min dag igår har varit jävligt upp och ner, börjar typ bli psykiskt-störd känns det som, men aja  nog om det.

 Ska möta Peter rätt snart, vi ska åka och äta lunch tillsammans med Andreas, sen måste jag förbi Grevturegatan och fixa lite saker innan jag antar att vi rör oss hemmåt. Ikväll, om vädret tillåter så ska vi nog ut och roa oss. Men det får vi se, puss!


Mina fina tjejer. Sofie, Jeanette och jag på bilden.


Äntligen sommar

Med riktig värme. Kom hem vid tolv-tiden idag från en riktigt solig vecka i på mitt landställe. Har fan suttit riktigt skönt med att komma bort från allt en stund, men ändå är det lika jävla skönt att komma hem till lite civilisation. Midsommarafton var riktigt lyckad. Antar att jag är lite outsider, alla andra var antagligen ute och krökade sönder med kompisar medans jag var med släkten och drack lagom mycket. He-he.

Var ute på promenad med Oscar nyss och snart ska jag möta Jeanette och sen ska jag träffa Peter när han slutat jobba. Ikväll ska jag grilla och dricka saft med några vänner. PUSS!'


Har fördrivit tiden med solning, festligt.


vad gör vi?

nu kör vi! fast inte. Jag ska åka till landet typ nu(?). Är borta i typ 8 dagar tror jag, något sånt iallafall. Är duktigt bakis, jag som inte blir det så ofta längre, men idag är gud emot mig. Har faktiskt lyckats äta, och jag spydde inte efter! För det är vad min natt och morgon bestått av mestadels, spya och packande. Roligt! Men ja, lagom dag för att sitta i bilen och fjärta runt i fula Sverige med sitt tråkiga väder. Peace out.


bild från igår.


I'm awake

Kom hem runt fyra inatt, sätter mig och spelar dataspel direkt (haha), stänger av datorn runt halv sex och går och lägger mig. Vaknade till lite nyss, kollade på klockan och rushade upp ur sängen, mamma sa att vi skulle åka innan tolv idag så jag blir as sne och springer in till henne för att klaga när hon inte väckt mig. Hon är tydligen ännu sjukare idag, så vi åker nog inte idag heller. Jag ska leka sjuksyster nu. Hejdå.

yippie kay ey motherfucker!

Nu är jag lite elak men fan vad nice! Min mamma har blivit smittad av mig, jag är typ frisk nu och hon går runt och hostar och mår skit. Dvs att vi inte åker till landet idag iallafall!!! :) Bra grejer. Istället åker vi imorgon eller på måndag, vet inte riktigt än. För första gången i mitt liv är gud på min sida. Bra skit. Nu ska jag bada yacuzzi och sen käka frukost. Peace out.


Låten är till Agnes, you go girl! YOU WILL SURVIVE!!! ;)


Fredag

Imorgon åker jag till landet. Kuksug. Jag ville åka på söndag eftersom att min kompis ska ha värsta festen här i Sköndal imorgon, men man kan inte få som man vill hela tiden. Istället ska jag försöka göra det bästa av denna regninga kväll. Kvällen har redan börjat bra, lagade och käkade thaimiddag idag hos Agnes tillsammans med Peter, bra skit. Nu ska jag dra ut och möta Jeanette och Sara. Är dock fortfarande sjuk typ men aja, vi kör bara.

Allt för pengar

Jag får hundra kronor för att lägga ut en bild på mina betyg på bloggen, och vafan eftersom lönen först kommer om ett par dagar så är jag riktigt fattig nu... Hundra kronor kan alltid behövas. :)


Ångest

Beslutsångest. Vad fan ska jag göra ikväll? Är inte direkt sugen på att festa eller kröka, är för trött för det. Börjar typ bli sjuk också, tack för det Carro!!! Iallafall, Cassandra vill att jag ska komma ner och grilla med henne vid vattnet i Sköndal, tydligen är det massa killar från Skogås som jag känner där (saaay what?), Sara och Marlie vill att jag ska träffa dom, inte för att jag vet vad de vill göra för något. Peter och Agnes vill att vi ska ses, typ kolla film eller något sånt och mamma vill att jag följer med henne och storhandlar snart. Vad ska jag göra? Helst vill jag bara lägga mig i sängen och sova. Bajs, ångest. Hejdå

Lick me baby

Jag är trött som en jävla åsna. Har precis duschat, sitter och hostar som en jude nu och laddar ner lite ny musik på mobilen. Sara sitter nere i mitt vardagsrum och kollar Grease, det har hon gjort i mer än en timma nu, helt ensam.

Haha. Jag har noll lust för att gå ut idag, äckligt väder, äckligt bakis och ja. Ingen bra kombinitation direkt. Men tror ändå att vi ska iväg, jag och Sara som alltid. Vad blir det nu? 6 eller 7 vodkaliterflaskan på 6 dagar? Vi satsar på att dö innan vi börjar skolan igen, that's the way it is. Ska antagligen hem till Fredde idag med några. Kan bli roligt, förutom att vi ska kolla på VM också, orka! Sverige spelar inte ens, vem fan bryr sig då? Jaja.


Bild från skolavslutningen, regn och allt.
Boel, Jag, Ellen och Milenna.


Why so serious?


Illa

När man är så fattig att man börjar sno andras skor på fester är det fan pinsamt.

say what

Nu är det sommarlov påriktigt. Fest varje dag. Sara är alkoholist. Det gillar vi. Dags för utgång. Hejdå.


Jag och älskling igår påväg till Tullinge.


Alors on danse

Faaaan vad bra väder det är för en skolavslutning, verkligen. Skjut mig. Frågan är nu om man ändå ska ha på sig klänningen man köpt eller om man ska köra på typ helt vanliga varma kläder? Kommer bli as kallt med klänning, usch. Beslutsångest. Ikväll ska jag på fest iallafall, alltid något. Hoppas allt regn bara drar åt helvete så ska man nog bli på mer humör för det hela också :) PUSS


TUT TUT


Yesterday.


Äckligt.

Killar, eller ja. Alla människor med allderles för stort ego är fan det vidrigaste som finns. Folk som aldrig tror att de själva kan göra fel, utan att alla runt dem gör fel och tänker fel. Finns inget äckligare än folk som älskar sig själva mest av alla på jorden. Usch.

Sommarlov snart

Imorgon är jag fri. Fri i några måndar iallafall, alltid något!! Har ändå varit ledig typ hela denna vecka. I måndags hämtade jag bara några saker i skolan snabbt och sen har jag inte varit i skolan mer, betygen är ju ändå redan satta så why bother? Just nu är jag av någon anledning på sjukt bra humör, ska möta Sara om ett tag. Först ska ja bara äta något sen kör vi. Funderar på att kröka ikväll, fast ska på fester och skit imorgon och så, fyra dagar i rad? Slitet. Vi får se. SO LONG!


KUKSUG

Mina betyg suger kuk. Jag är ledig imorgon och iövermorgon. Nu ska jag supa mig full. Hejdå

Haha

Jag har tråkigt som fan just nu. Men ska strax rulla iväg för att möta Agnes, i brist på annat att göra just nu så har jag tillochmed ställt mig upp, langat väääärsta poserna och tagit foto på vad jag har på mig just nu. Det får bli det jag har på mig ikväll på bion, plus en jacka. Lär vara kallare vid tolvtiden då vi lär komma hem.


Weekend

Har varit en bra helg faktiskt, gårdagens spenderades tillsammans med Sara, Caroline och Sofie huvudsakligen. Sen var vi med lite fler människor men pass på att skriva namn, vi var iallafall på typ chillkrök i Sköndal, sjukt skönt med nära hem. Inte så mycket mer att tillägga...

Idag har jag solat hela dagen med Sara, Sofie och Jeanette. Kom nyss hem och ska typ äta en tidig middag med familjen innan pappa ska åka tillbaka till Värmland igen. Sen ikväll så ska jag på bio med Agnes, sex and the city 2 here we come. Fast tja, den ska ju dock suga enligt alla men det är ändå ett måste att se. Nu ska jag tydligen äta. So long!


Btw, är jag den enda som tycker är Miranda är fulare än en kossas rövhål?


Gårdagen

- Framme i skolan 07:30
- Gör ett administationsprov, får mvg (bara tack vara världens bästa Ida!)
- Drar till Djurgården med Ida oc Anna, solar ett tag.
- Äter och fixar lite saker.
- Möter Emil och Camilla också och alla åker hem till Anna.
- Börjar föra där, byter om osv.
- Kollar på utspringet på Östra real.
- Åker sedan flak helt dyngblöt runt i stan.
- Blir avsläppta av flaket i Slussen.
- Åker i bikini tunnelbana och promenerar sedan hem till Anna.
- Duscar direkt.
- Lägger mig i hennes säng, typ bakis redan. Däckar.
- Vaknar halv åtta igen, stress!
- Iväg till Rålis för att grilla med vänner.


För vi har tagit studenten!!

Inte jag dåra, men idag tar treorna i vår skola studenten, OM jag är avundsjuk.. Menmen, Anna har fixat så att jag, Camilla och Ida åka flak. (eller ja Ida åker med sin pojkvän eller vad man ska kalla honom just nu). Sjukt roligt!!! Fast först ska jag till skolan, ha prov i fitt administation, sen till Djurgården och sola med Anna och Ida, sjukt mysigt ju. Sen förar man väl lite där sen flaket!:) Efter det så ska jag ikväll iväg till Djurgården eller Rålis och grilla, inte bestämt vart än. På återseende. PUSS!


Bild från när min bror tar studenten, också Östra real.
(Precis innan flaket, därav dom fula kläderna på honom)


Rubrik

Jag ska strax ut och möta Agnes för att jogga. Yes, JAG ska JOGGA. Insane. Lär ju inte komma långt iallafall, tre års äcklig rökning sätter sina spår. Men nu ska jag börja jobba upp skiten, eller ja. Jag satsar på att få en sån bra kondition att jag kan springa till bussen utan att sitta och flåsa i tio minuter efter det.  Har iallafall köpt hem en jävla massa nutriletta(?) eller vad det heter, typ måltidsersättning. Får se om det funkar, kommer antagligen dö av hunger eller suktan efter riktig mat istället för någon jävla choklad-blask skit.

Nu måste jag skynda, Agnes kommer få vänta på mig och bli arg! PUSS

ääääh vadå


Riktig landet klädsel. Inte en jävel vet vem jag är, inte en jävel bryr sig om hur man ser ut. Alla som bor där är ändå bönder, så jag drog runt på stan i klänning och leriga slitna röda gummistövlar. Kan inte bli mysigare. Fan så skönt. Bönder for the win!


Snart är skiten över

.. för detta år dåra.. Känns ändå som om jag presterat relativt bra, iallafall med tanke på hur mycket jag pluggat. Ska man sumera hur mycket jag suttit och pluggat efter skolan under hela ettan tror jag fan det sammanlagt blir runt 3 timmar? Helt seriöst. Och då har flera i min klass säkert suttit typ 70 timmar minst under hela året. Bra jobbat Sandra!  Nu har jag säkert mycket sämre betyg än alla andra, men whatever. Det är säkrat att jag inte går ut med några G nu, antagligen alla mvg förutom två vg om allt går som jag håller tummarna för!

Påtal om att skolan ändå är slut, vadfan är detta om att alla bara mååååste köpa nya vita klänningar till skolavslutningen? Vem orkar lägga ner typ 1000 kronor på en klänning man använder typ en gång, inte så att man ändå kan ha samma klänning nästa år eller så. Helt onödigt. Orkar inte det, kör på något skit jag har hemma bara. Och varför alltid vitt? Hur tråkig kan man vara? se ut som ALLA andra. Nej jag ska köra på svart... eller inte, men nej usch lame att vara som alla andra.

Try sleeping with a broken heart

So tonight I’m gonna find a way to make it without you
Tonight I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold onto the times that we had
Tonight I’m gonna find a way to make it without you



Have you ever tried sleeping with a broken heart
Well you can try sleeping in my bed
Lonely, only, nobody ever shut it down like you
You wore the crown, you make my body feel heaven-bound
Why don’t you hold me, need me, I thought you told me
You’d never leave me

 


RSS 2.0